Citiraj:
Autor Juan
Nije se tražilo da ih napraviš, nego projiciraš ukoliko je to za tebe mačji kašalj.
|
Molim te još jednom da mi ne stavljaš riječi u usta.
Nisam rekao da je to
meni mačji kašalj!
Citiraj:
Autor Juan
Odgovor tipa: takva i takva kutija, tih i tih dimenzija radi..., skretnica tog i tog reda, dodano to i to zato jer...i na kraju, to bi trebalo zvučati tako i tako.....
|
Takav odgovor bi bio moje čisto filozofiranje i teoretiziranje, jer ti takav odgovor može dati jedino onaj tko je nešto u životu radio s tim konkretnim driverom, a ja nisam. To pitanje trebaš postaviti iskusnim samograditeljima na mjestima koja su za to, a ne mene vući za riječ.
Citiraj:
Autor Juan
I ne, ne smatram da će razina moje imovine i (ne)znanja dati težinu mojim postovima, niti ćeš izazvati moje podrugljive komentare na tvoje pokušaje provokacije.
|
Ovime si kontradiktoran svemu što si ranije napisao, jer upravo radiš to što negiraš i pokušavaš pripisati meni.
Citiraj:
Autor Juan
I između ostalog shvatiš da uopće nije jeftino kako se čini, ali možeš izvući maksimum iz izabranog drivera i stvoriti kutije za svoju slušaonicu/prostoriju.
|
Mene je samogradnja u životu najviše koštala živaca, vremena i volje. Prvi puta sam imao sreće, drugi pokušaj je bio čisti fijasko. Dalje je bilo tak-tak. Skup sport, slažem se. Najveći gušt je bio pogled na te kutije i pomisao da sam si ih sam složio.