View Single Post
Staro 14.02.2010., 21:56   #17
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
nemas beda, nema na cemu.

inace nekako najbolje ispada upravo preko DeviceID-a instalirati drivere koje nije lako naci, recimo tako sam nasao tvoje. ganjaj notepad fileove, za tvoj konkretno je ovo: klikniMe. idi na save, ne na opet, i potrazi pci\ven_168c&dev_002a&subsys_e006105b&rev_01 (jer ti je ovo DeviceID koji se nije instalirao, jel'). u ovom notepadu ces naci:

Name: Atheros AR5B91-Drahtlosnetzwerkadapter #2
Device ID: PCI\VEN_168C&DEV_002A&SUBSYS_E006105B&REV_01\4&E8D5694&0&00E1
Driver: n/a

i tu si nasao koji je to tocno vrag neinstaliran (Atheros AR5B91-Drahtlosnetzwerkadapter #2), sibnes to u Google, i dobijes ovo (nakon drugacijeg prijedloga, zapravo istog jer Adapter ide odvojeno): KliK. dalje si vidio sto dobijes, drivere, koji u debeloj vecini slucajeva sljakaju 5/5 jer su nekome prije (iz onog notepada) vec radili .

Burko je offline   Reply With Quote