Citiraj:
Autor Computer_Modder
Na svim mobovima imam GM XT i u svim autima takoder. Navikao sam na to, to mi je pojam navigacije.
Instalirao sam i Ovi Maps, ali nije to to. Najbolji mi je satelitski prikaz preko mreze, ali je spor prijenos. Stavio sam samo par karti jer mi je kartica puna (jos oko 200mb free).
Ne mogu zamjenit Garminov izbornik, POI tocke i sl stvari s nikojom drugom navigacijom, probao sam i iGo8 al meni se svejedno vise svida Garmin.
Drugima normalno radi, i za 5800XM sam procitao da isto imaju ovakav problem. Frend mi ima 50.00.30 i kaze da sve bez problema radi, ja imam 50.00.50 updatean na 50.00.60 i mozda je tu problem?
|
evo i ja imam navedeni problem, samo meni se samo onda kad se baterija skroz sama isprazni i kad se mobitel ugasi... prikopcavanjem na punjac zasvijetli nokia i tu stoji, jednostavno zablokira. Onda moram vaditi karticu i bat i upaliti bez kartice i onda radi. Inace sve normalno palim i gasim, jedino kad se baterija isprazni do kraja onda zablokira kod paljenja.
Sad sam bas isao isprobavati sa izbrisanim garminom i skuzim da je do njega. Isto sam napravio update na najnoviju verziju. Recimo kod firmwarea 31,00,101 nisam imao tih problema, mozd je do ove najnovije verzije 40.00...
Jel znas kako mogu izbrisati nedavne nađene lokacije kod garmina, da mi se ne skupljaju lkao visak, tj smece?
edit: dal se moze odmah staviti najnovija verzija garmina bez updatanja .50 na .60?