View Single Post
Staro 14.02.2010., 11:29   #26
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ovako, Hyper TX3 nemam ali sam imao TX2. I sada imam katanu igrom slucaja. Jedina prava razlika je u tome sto tx puno brze "skine" toplinu s proca, dakle nakon loada temperatura mi je brze padala s njime. Koliko je to bitno....ne bas puno
Katana mi daje i nesto losije temperature ali u trenutku kada sam je stavljao bas sam ostao bez paste pa sam to rjesio onom nekom cudnom sto je dosla s shurikenom s kojom nisam bas bio sretan pa tih par stupnjeva uzimam s rezervom.
Ali da, sistem montaze na scythe coolerima je bio sranje na aod790gx jer je zahtjevao fizicko odvajanje NB coolera od chipa kako bi se kopca mogla okreniti. Kako ta ploca nema nista posebno cudno montiran NB mislim da nije jedina na kojoj se to desava.
Cisto zbog tog problema bi isao na TX3 jer koliko vidim zadrzao je stari sustav montaze kao i prosla verzija.
Jedino ne mogu staviti ruku u vatru za sam vent na tx3 jer ga nisam cuo, znam da mi je katana glasnija od tx2 i zbog toga leti van prije ljeta jer tesko da ce tada moci ostajati kao danas na nizim okretajima (na kojima je prilicno necujna).
Sto se tice LGA1366 podrske to ionako nisu cooleri za te procesore.
greg SE je offline   Reply With Quote