View Single Post
Staro 14.02.2010., 00:56   #1239
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
danas instalirao igru...... a onako, rekao bi vise lose nego dobro.
uglavnom, od U2 pa prema danas se nije jos pojavio NFS kojeg sam presao sa tolikim gustom, i to (mislim) pet puta. citkao malo ovu temu, pa pribavio si jedan shift. zasto moj auto kad se priblizim nekom drugom jednostavno odbije skoro pa svaku moju reakciju? ili kroz dugi zavoj, ekipica pici ja nemrem jer me baca van? ili najgore na kocenju - rijetko kada da uspijem zakociti koliko sam htio, najcesce "prekocim" i onda izravnavanje auta najcesce po travi.

nego, uhvatih:
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ne znam za ostale, ali meni je i dan danas Grid 100x zabavniji od tog Shi(f)ta.
ovo potpisujem 1000 puta. grid nije simulacija, ali barem auto nije imao svoje prohtjeve i ako ja lupim lijevu strelicu, kotaci su se okrenuli lijevo. i auto je skrenuo. na pustanje gasa je "kocio", ovdje ne znam jel jos uvijek vuce ili koji klinac. i po meni grid ljepse izgleda (iako se nimalo ne palim na graficku, cisto napominjem), nema ovog iritantnog english lika koji mi trkelja prije utrke, auti nekako realnije leze (najzecsce mi je sada maloprije bilo, prolazim kroz tak zavoj sa BMWom, i on bjezi van, a ja na 110km/h....), mozes se zaletiti, pred zavoj pustiti gas, nabit kad udes u zavoj i u vecini slucajeva ga izvuci.

uglavnom, dat cu sutra i najvjerovatnije prekosutra jos par prilika ovom NFSu. ali sve mi se cini da nema bas velike sanse da ce se zadrzati na kompu. steta, nadao sam se napokon NFSu kojeg cu igrati i uzivati, ne samo prolaziti da dodem do kraja.

Burko je offline   Reply With Quote