Citiraj:
Autor Mad_Duke
Kada si zafiksirani troll koji nema blage veze o kvaliteti slike nego zna samo trollat po forumu o stvarima o kojima nema blage veze. Prodam ti ja svoj mutni na 2/3 slike stari DF CRT od 19". Refresh kakav neceš vidjeti ni na jednom LCD-u danas  Ali nećeš ni vidjeti :P
|
Ili cemo se drzati civilizirane rasprave, ili idem po azbestno odijelo

. Nego, ja ne dolazim nekome ovdje propovijedati o CRT-ima niti nametati svoje misljenje, nego sam dosao pitati za tudje, da sam znao da ce ovo biti 200+ post thread (s time da sam uvijek za diskusiju, ali ovakvo prozivanje nema smisla) ne bih ga ni otvarao. Nemam 5-6k kuna za iskesirati za posteni LCD, dok recimo 1500-2000 za odlican CRT mi ne bi bio problem dati (govorim o FW900). Visage, ja ne znam sto ti ocekujes i trazis od monitora i cim se bavis (posto vidim da ih imas 4, i to ne bilo kakva)
ali mislim da bi meni za moje potrebe FW900 bio iducih par godina (do pojave neceg boljeg) i vise nego dovoljan (sto sad zvuci kao da je to nekakva drlja, a ne monitor koji je nekoc kostao ~20.000 kn). To je najbolja slika koju mogu dobiti za te novce, tocka. Rado bih se ja razbacivao parama na neke high-end LCD-e, Eyefinity-je i ostale djidje, ali financijske prilike to ne dopustaju. Kao sto rekoh, sto se mene tice, ja sam ionako odlucio sto cu uciniti, pa to vise nije tema threada, ali izgleda da je i opcenito diskusija izgubila smisao jer su se stvari svele na "ja volim ovo, ti volis ono" a da ne spominjem sad i prozivanje.
Pozdrav