View Single Post
Staro 13.02.2010., 17:26   #2810
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
Da, a ovo da ne spominjem. To je najmanje što svaki forumaš može učiniti.
A kad je autor reportanog posta forumska maskota, njegov spam je "otporan" na report ili? A možda je i moderator... Nemam pojma, to mi niš ne znači u ovom slučaju i to ne bi trebalo igrati ulogu. Ispravite me ako griješim.

Hoću samo reći da zadnja dva posta koja sam prijavio i pamtim, a koji su čisti spam i produkt viška slobodnog vremena, jednostavno nisu obrisani.

Kažem ovo samo da skrenem pozornost glavešinama:
Mnogo tema je prepuno spama i gluposti, al doslovno gluposti nebitnih za temu. Vjerojatno se većina vas poznaje i privatno, ali neke stvari onda bolje sačuvajte za kavu ili msn. Jbga, možda je problem do mene jer sam došao sa drugog foruma koji je puno stroži po tom pitanju.
Inače nikad (da, nikad) ne idem ciljano offtopičariti u tematskom dijelu bilo kojeg foruma. Ali jednom sam htio provjeriti dokle mogu ići... i pobrao infraction od Vuce Tad sam skužio da je ovaj forum zaista živ i da to netko gleda, čita i moderira.

Eto, čisto da imate osvrt jednog nepopularnog korisnika čije postove većina preskače, koji je prije par godina došao na PCE sa jednog gulag-style foruma te umalo postao 'loš dečko'.