ja kad sam doso u rijeku imali samo jedan komad izložen, ali je na polici bio manje od tjedan dana. pa mi se nije dalo cekat jos tjedan dana da posalju jedan primjerak iz zagreba..
moj prvi utisak je bio lagano razočaravajuci. jer realno nema do crt-a jos uvijek. (izuzetci su neki nec eizo i nemam pojma sta od par milja eura), ali sad sto se vise družim sa philipsom to mi se vise svidja
slika je izuzetna, ostra, boje pucaju (ok, malo previse, al ce se to skalibrirat)
moja najveca zamjerka je bila sto se u igrama redovno dogadjao vertical tearing, al sam to od vas saznao da je problem do svih LCD-a. tako a vise nije bed
kad je slika skroz crna, vidi se mrvicu u donjim kutevima da izbija bijela. ali to je stvarno toliko mrvicu da se skoro ni ne kuži. pozvo sam mamu, tata i curu pa posvjedoče curenju bijele i svi troje mi rekli da fantaziram, da nema bijele nikakve
uglavnom mnogo sam zadovoljan monitorom. na prvu sam bio manje zadovololjan, al mislim da kako vrijeme prolazi da ce mi se samo vise i vise svidjat
i da, nervira me sto na desktopu kad radim onaj pravokutnik misem nekad zna pravokutnik zaostajat za pointerom, to je valjda taj input lag. nista strasno.
@
Zmalamuth - preporucam monitor, samo mu daj malo vremena jer na prvu ce ti se crt cinit bolji masu, al vremenom se to uravnotežava
LP, danko.