evo i moje iskustvo iz adm-a...
prosle godine sam uzeo kod njih 2 računala i ono sve ok..sto se tice narudzbe,dostave sve u rekordnom vremenu,narucis komponente uplatis pare i za dva dana sve stigne,ali jedna zamjerka.kod prvog racunala kojeg sam narucio u komponentama pa sam sam slagao dobio sam neispravnu memoriju...ono mucim se ja sa instalacijom win. dode do pola smrzne se i gotovo,da bi kod nekoliko odspajanja i ponovnog spjanja ustanovio da je kvar u memoriji,uzmem od frenda memoriju i instalacija win prode glatko bez problema. sad nazovem ja njih i kazem im da je memorija neispravna i da sam je isprobao na 2 racunala i da uvijek bude isti problem,oni meni kazu da je posaljem nazad ali o svom trosku i ok ja poslao.dolazi nakon 1tj. ''nova'' memorija radi se o 2Gb kingmax,i oni mi vrate potpuno istu memoriju neispravna kakva je i bila,tu ja poludim nazovem ih i kazem da to nije u redu i da im vracam ali da necu platiti ni kune dostavu jer koliko im puta saljem da sam za to mogao uzeti novu...oni se ispricali preuzeli dostavu na svoj trosak i ponovno mi dostavili memoriju ali ovaj puta ispravnu tako da je sad sve ok,a racunala rade bez ikakvih problema