View Single Post
Staro 13.02.2010., 12:57   #2809
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Loša ili dobra ideja, svejedno. Treba vidjeti sve mogućnosti, pa ako se nešto pokaže ok, iskoristiti to. Ako ne, nikom ništa.
upravo to.

@pomo... ja nisam nikad dobio ban, si ti možda, jel visage možda, jel wolv, daddy i da sad ne nabrajam dalje.

ako je po tebi 90% korisnika relevantna ekipa koja svojom svađom, nekulturom i/ili nepoštivanjem pravila poslana na hlađenje, onda forum ima malo više problema od mog usputnog savjeta.

po 5 put govorim... pusti tih 500 postova, bezveze sam dao brojku... ne mora uopće ni postojati takva restrikcija, pošto je ovo neki brainstorming thread za nove ideje i mogućnosti foruma.

@jopis... slažem se za broj postova i taj "model" sa famoznom brojkom će ostati zauvijek nekakvo mjerilo htjeli mi to ili ne, koje realno ne mora imati veze sa ničime. tu uskače rep koji upravo toj ekipi sa malo postova može "pomoći" pri forumskom statusu.

i opet da ponovim što sam rekao u prošlom postu jer vidim da nitko nije sa razumijevanjem pročitao osim tora:

Citiraj:
Autor syss
postaviti se prema nekoj ideji isključivo sa stavom zlouporabe nije apsolutno nikakav poticaj forumu i njegovom razvoju, naravno daleko od toga da ne treba i to uzeti u obzir, ali ajmo prvo pogledati što dobro može pridonijeti xyz ideja i u kolikoj mjeri će unaprijediti kompletan forum, pa tek onda pričati o nužnim i eventualnim kopromisima.
syss je offline   Reply With Quote