Citiraj:
Najsara iz nekog filma, samo se sjetit nemogu
|
Le professionnel (1981)
Gledao ga davno, krajem '90-tih, inače tih godina naletiti na film sa Jean-Paul Belomondom je bio običaj, nažalost tog Francuza rijetko viđam na malim ekranima, možda je do mene pošto je skoro i ne gledam. Inače na film sam naletio kad sam skupljao kolekciju za gledati sa zvucima u kojima E.M. ima glavnu riječ.
Citiraj:
Možda malo prejak za opuštanje, ali definitivno majstor svoje klase. Baš sam nekidan nadopunio kolekciju albuma koji su mi falili, a mislim da nema čovjeka koji nije čuo za Conquest Of Paradise
|
Meni je odličan ama baš uvijek, pošto sam sa Cafe Del Mar-om ljetos umalo nisam zaspao za volanom vraćajući se iscrpljen i ošamućen od morskog sunca. Sjećam se kad sam prvi put čuo iz svog 2.1 zvučnika Vangelis-ovu Antarticu da sam se istog trenutka sjetio HRT-ove emisije koja je imala
ovo kao uvodnu špicu, mislim da je emisija bila vezana uz more. Sjeća li se tko?

Citiraj:
Ove nisam baš čuo budem probao, inače nisam za neki metal/dark brutal i te šeme.
|
Od navedenih ako već ne voliš ništa
teže zaobiđi Earth, Daggard, Explosions In The Sky, Bohren & der Club of Gore. Ostalom daj jednu šansu, za neke sam stavio pokoji link tako da te ništa ne košta.
Citiraj:
Ja još zavrtim ovako i Blues Brothers koji imaju živ stil i isto poznatih pjesama meni su baš lajk
|
Stevie Ray Vaughn?
Ovo me pratilo nekih 18 sati do srednje Njemačke. Tek sad znam što ekipa iz ATi tabora sluša
Citiraj:
Od ostalih Phill Colins, Andrea Bocelli, Pavarottim, Barry White, Bebel Gilberto (koju sam nekidan otkrio), Johnny Casha.
|
Čovjek u crnom ima uvijek svoje mjesto na playlisti, ali ne kada pokušavam nešto uraditi. Isto tako i sa SRV-om... gdje li je taj FKT član nestao?
Citiraj:
Autor Dawar
Od chilla preporučujem Thievery Corporation, St Germain, Groove Armadu.
Inače ako ti se sluša nešto a neznaš što bi odi na www.di.fm pa idi od channela do channela dok ne nađeš nešto tebi zanimljivo 
|
Meni je totalno legao Radio Retaliation od TC, kasno poslijepodne, širom rastvoren prozor, sredina ljeta, a svira El Pueblo Unido. Što bi rekli u Bosni - merak.