View Single Post
Staro 13.02.2010., 12:51   #18
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Najsara iz nekog filma, samo se sjetit nemogu
Le professionnel (1981)
Gledao ga davno, krajem '90-tih, inače tih godina naletiti na film sa Jean-Paul Belomondom je bio običaj, nažalost tog Francuza rijetko viđam na malim ekranima, možda je do mene pošto je skoro i ne gledam. Inače na film sam naletio kad sam skupljao kolekciju za gledati sa zvucima u kojima E.M. ima glavnu riječ.
Citiraj:
Možda malo prejak za opuštanje, ali definitivno majstor svoje klase. Baš sam nekidan nadopunio kolekciju albuma koji su mi falili, a mislim da nema čovjeka koji nije čuo za Conquest Of Paradise
Meni je odličan ama baš uvijek, pošto sam sa Cafe Del Mar-om ljetos umalo nisam zaspao za volanom vraćajući se iscrpljen i ošamućen od morskog sunca. Sjećam se kad sam prvi put čuo iz svog 2.1 zvučnika Vangelis-ovu Antarticu da sam se istog trenutka sjetio HRT-ove emisije koja je imala ovo kao uvodnu špicu, mislim da je emisija bila vezana uz more. Sjeća li se tko?
Citiraj:
Ove nisam baš čuo budem probao, inače nisam za neki metal/dark brutal i te šeme.
Od navedenih ako već ne voliš ništa teže zaobiđi Earth, Daggard, Explosions In The Sky, Bohren & der Club of Gore. Ostalom daj jednu šansu, za neke sam stavio pokoji link tako da te ništa ne košta.
Citiraj:
Ja još zavrtim ovako i Blues Brothers koji imaju živ stil i isto poznatih pjesama meni su baš lajk
Stevie Ray Vaughn? Ovo me pratilo nekih 18 sati do srednje Njemačke. Tek sad znam što ekipa iz ATi tabora sluša
Citiraj:
Od ostalih Phill Colins, Andrea Bocelli, Pavarottim, Barry White, Bebel Gilberto (koju sam nekidan otkrio), Johnny Casha.
Čovjek u crnom ima uvijek svoje mjesto na playlisti, ali ne kada pokušavam nešto uraditi. Isto tako i sa SRV-om... gdje li je taj FKT član nestao?
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
Od chilla preporučujem Thievery Corporation, St Germain, Groove Armadu.
Inače ako ti se sluša nešto a neznaš što bi odi na www.di.fm pa idi od channela do channela dok ne nađeš nešto tebi zanimljivo
Meni je totalno legao Radio Retaliation od TC, kasno poslijepodne, širom rastvoren prozor, sredina ljeta, a svira El Pueblo Unido. Što bi rekli u Bosni - merak.
tOta je offline