View Single Post
Staro 13.02.2010., 10:21   #2803
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Pošto moderatorima nikad dosta vremena za moderiranje i utklanjanje spama i svih mogućih nepoželjnih umotvorina mislim da svatko kao pojedinac može priskočiti sa ovim:

Svaki korisnik koji zamijeti temu ili dio nje koji nije u skladu s pravilima foruma može iskoristiti opciju „Report Bad post“ i prijaviti korisnika i post moderatorima.

Bog i batina!

Maloprije sam priskočio sa prijavom, kad tamo već Tor editirao post uz upozorenje. Nije da u dobrom dijelu slučajeva neće pomoći što netko prijavi post, a što je najbolje od svega na moderatoru je da odluči što uraditi te automatski nije moguće kao u nekim automatiziranim rješenjima da se nekolicina okomi na jednog korisnika. Moderatoru je dato do znanja i to je jedino bitno imho.

Vjerovatno oni koji imaju običaj prijaviti post se pitaju o čemu ovaj piše to znamo svi, ali sam i ja zaboravio na spomenutu opciju i usput sam se par postova prije ovoga žalio oko spama na jednoj od tema, a nisam se sjetio i potrudio prijaviti post koji bi vjerovatno riješio sve to.
tOta je offline   Reply With Quote