View Single Post
Staro 13.02.2010., 03:37   #574
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
El Pavio ? zvuci k'o nick za zvijezdu latino XXX filmova

Ja sam 'Visitor Q' iako zavjetovao sam se Svetom Iliji gromovniku da netju vise igrat dok ne padnem ispit, a onda bi se fakat mogli organizirat u neki sexy kvaziklan, jer imam osjecaj da ce u ovoj igri dobro organizirana ekipa od 8-10 ljudi stvarat pravi lom ! Jucer smo jedan tip i ja samo sa jednim tenkom preorali cijelu mapu i posijali ju sa mrtvim neprijateljima. E sad da smo imali jos takvu dvojcu u zraku i squad kompetentne pjesadije - di bi nam bio kraj

Citiraj:
Autor B3mt1 Pregled postova
pa naravno kada on za svaki revive 50 expa a i za healanje dobije exp
igra je bas zamisljena da se igra timski, pa sam definitvno za da se probamo skupiti na nekom serveru
npr. danas me potrefilo da sam upao u squad koji je bio pametan pa smo se drzali zajedno (dva medica i dva assaulta), uglavnom harali smo mapom a i kako nebi kada imas municije kolko hoces a i uvijek te netko moze revivat
Tako ja sad naletio na lika, neki Beric, kako lik pilotira opasno helicem, bilo nas je 4-5 manje u ekipi, slomili smo tu neravnopravnost sa starim apasom nabio sam negdje oko 6000, ali lik nije kasican pavijan nego cim je bio ostecen sleti ja izadem van i repair i natrag mesarenje
Ali da timski se opako mora igrat, mrzim ekipu koja uopce negleda, trckaram iza tenka uvijek i reparam ali ima pavijana koji uopce nekuze nego kao seljo u tenk pa odmah u zar borbe i naravno budu dignuti u zrak u rekordnom roku....
Inace samo peglam sa inzinjercem, volim imat koju zolju tu i tam ak se kakav neplanirani tenkic pojavi
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote