Citiraj:
Autor pozitron
ja razumijem da si ti mod ovdje ili admin ili što već... ali govoriš mi da ne znam što pričam...zato je bitno to što sam rekao da radim sa kompovima svaki dan...jer smatram da ako netko radi u IT-u da onda i vlada nekim osnovnim tehničkim znanjem o računalima...a NHF shvačanje napajanja i kako ona funkcioniraju spada u osnove osnova koje i obični kučni "hakeri" znaju
s ovom zadnjom rečenicom koju si napisao ne ostaje ništa drugo nego zaključiti da ti imponira demonstriranje sile u vidu većih prava na pcekspert forumu...meni to ništa ne znači jer ja sam tu kao i svi drugi na forumu da komentiram i otvaram nove teme kad me nešto zanima ili kupim/prodam komad HW-a... i pohvalio bih forum kao takav jer se zbilja puno korisnih stvari da saznat i ima brdo dobrih ljudi ...
sve što sam ja na slikovit način rekao u naslovu je da JA i još neki moji kolege imamo dotično napajanje i da mi 5 godina radi super...nisam to očekivao za 200 kn vrijedno napajanje i u tom vidu me iznenadilo...ugodno... zato sam i otvorio temu..
ni u jednom trenu nisam imao namjeru vrijeđati ikoga,vikati ili nekome nametati svoje mišljenje...samo sam ga izrazio....što se nebi moglo reć za neke koji su komentirali moj post u stilu nemaš ti pojma...
samo činjenica koja je sadržana u zadnjoj rečenici iz mog otvaranja teme...to govori dovoljno...
|
Prvo i osnovno, Wolverine jest moderator na forumu, no nigdje, ama baš nigdje nije išao raditi razliku između sebe i tebe, kao što je radiš ti. Pisao si krive činjenice, bio ispravljen i onda počinješ upravo ti raditi razliku u statusu na ovom forumu, što je ovdje potpuno nevažno i nepotrebno. Nigdje nije moderator demonstrirao silu, htio te zadiviti ili slično. Davao je linkove, čitao što piše u njima te ispravljao tvoje netočne navode. Ti si s druge strane, išao se voditi time da je napajanje super jer tebi radi 5 godina na 4 različite platforme, da si ti svakodnevno u doticaju sa računalima i slično. I milijoni drugih ljudi koriste napajanja po 5 i više godina, no to ne znači da je napajanje za preporučiti.
Rasprava se dopustila iako je napajanje zastarjelo i više ga nema vjerojatno u prodaji, no s obzirom da si naknadno naveo neke krive podatke, ostao je topik otvoren da te se ispravi. Ruku na srce, rijetko koje napajanje zaslužuje vlastiti thread.
Ubuduće te molim da kad već napišeš takav jedan post, da ubuduće ne spominješ tuđe djevojke, da ne radiš razliku u statusima i pravima članova na forumu kada te netko ispravi i jer misliš da te se nepravedno tlači. Budi fer i priznaj da si pogriješio, jer upravo tih 44W može značiti puno (primjerice, to je idle potrošnja moje cijele kante bez monitora).
Citiraj:
Autor Elpresidente1
daj mod zatvori temu, žao mi je šta sam bezveze potrošio cca 10min da pregledam, no more please, a ionak je sve napisano ~beskorisno
|
Tvoj post je beskoristan. Sljedeći puta se okani tipkanja te prijavi post ako misliš da nije potreban ovom forumu ili da se ne poštuju pravila.