View Single Post
Staro 13.02.2010., 02:29   #2799
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
gle baja... nhf ali ti nikako ne bi imao pravo glasa, kao ni itko sa banom u prošlosti.

znači tu smo u startu eliminirali taj klasični balkanski model koji uvijek pada na pamet prije nego "a šta ako nekoga pohvalimo previše?" + naravno spletke su spremne prije nego uopće ozbiljnije pričamo o tome.

znači pričamo u domeni punoljetnih ljudi di se "ekipa ne skuplja", nego daje rep up za rješenje problema, slaganje sa postom itd.

evo recimo ja sam u 7 godina na pce zaradio 50ak vote-ova i sad ja to mogu dijeliti ekipi... jer ti stvarno misliš da ću ja pola toga dat da nekog zabijem u crveno ili kao pravi pripadnik zajednice označiti pro ljude koje sam ja prepoznao kao kvalitetne da bi drugima olakšao odluke?

postaviti se prema nekoj ideji isključivo sa stavom zlouporabe nije apsolutno nikakav poticaj forumu i njegovom razvoju, naravno daleko od toga da ne treba i to uzeti u obzir, ali ajmo prvo pogledati što dobro može pridonijeti xyz ideja i u kolikoj mjeri će unaprijediti kompletan forum, pa tek onda pričati o nužnim i eventualnim kopromisima
syss je offline   Reply With Quote