View Single Post
Staro 12.02.2010., 14:47   #11
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Bas to, sta fali visti? Molim te samo bez onog da guta brdo rama, kad se ionak pol foruma koji ne zaraduje za zivot kompovima ( svaka cast ekipi kjima je to posao i kruh), natjece ko ce imat vise rama ? A sto se tice ove 8ice, valjd cemo vidjet nesto inovativno
Problem Viste nije bio taj sto je bila LOSA, nego sto nije donosila nista novo sto bi korisnika natjeralo da predje na nju. A i kad bi presao iz rekreacije ko 95% ovog foruma ukljucujuci mene, pomucili bi se posteno da sav hardver proradi, da nadjemo sve drivere i da natjeramo sve programe da rade.

Mislim, tehnicki je bila naprednija od XP-a, al' je najveca promjena za krajnjeg korisnika bila u stilu "uuu gle fancy interface". Nista konkretno, nikakvih razloga za prijelaz, pogotovo ne za manje firme koje nisu imale mocne kante sa metar RAM-a, a bome ni zivaca da vise desetaka racunala prebace na novi OS.

Meni je vista bila nuzno zlo koje je prepoznavalo mojih tada 4 a kasnije i 8 GB RAM-a, a i nisam bio bas odusevljen radom... A ni interface osim fancy efetka nije nudio gotovo nista dramaticno bolje. Samo da napomenem da nisam bio ni razocaran..

Zato su Win7 prvi OS koji nisam kupio u zaljevu gusara , nego u Linksu Tuzno ali mislim da najbolje govori o tome kolko su Win7 bolji.