Citiraj:
Autor xulos
Bas to, sta fali visti? Molim te samo bez onog da guta brdo rama, kad se ionak pol foruma koji ne zaraduje za zivot kompovima ( svaka cast ekipi kjima je to posao i kruh), natjece ko ce imat vise rama ? A sto se tice ove 8ice, valjd cemo vidjet nesto inovativno 
|
Problem Viste nije bio taj sto je bila LOSA, nego sto nije donosila nista novo sto bi korisnika natjeralo da predje na nju. A i kad bi presao iz rekreacije ko 95% ovog foruma ukljucujuci mene, pomucili bi se posteno da sav hardver proradi, da nadjemo sve drivere i da natjeramo sve programe da rade.
Mislim, tehnicki je bila naprednija od XP-a, al' je najveca promjena za krajnjeg korisnika bila u stilu "uuu gle fancy interface". Nista konkretno, nikakvih razloga za prijelaz, pogotovo ne za manje firme koje nisu imale mocne kante sa metar RAM-a, a bome ni zivaca da vise desetaka racunala prebace na novi OS.
Meni je vista bila nuzno zlo koje je prepoznavalo mojih tada 4 a kasnije i 8 GB RAM-a, a i nisam bio bas odusevljen radom... A ni interface osim fancy efetka nije nudio gotovo nista dramaticno bolje. Samo da napomenem da nisam bio ni razocaran..
Zato su Win7 prvi OS koji nisam kupio u zaljevu gusara

, nego u Linksu

Tuzno ali mislim da najbolje govori o tome kolko su Win7 bolji.