Apsolutno sam protiv ukidanja post-countera,kao i uvođenja bilo koje metode ili opcije kojom se subjektivno može utjecati na kvalitetu foruma, to mora biti objektivno i nepristrano,a ne - netko me ne voli,pričam sad o sebi, i onda stišće spam alert gumb za svi qrčev post.
Znalo se desiti sa reputacijom upravo to,dobijem pohvalu za 5 postova, da bi recimo iz čistog inata dobio prijavu na taj isti post od strane 20 korisnika. Mislim da će to unazaditi PCE ravno 5g.
Nedopustivo je otvaranje prostora za manipulaciju na taj način jer, složit ćemo se,još uvijek je 90% foruma orijentirano isključivo na spam,trženje ili svaštaru,i dati njima prevlast samo zato što ih je više,nisam za to. Točno se zna broj svakodnevno i konstruktivno ili manje konstruktivno aktivnih korisnika. Ali aktivnih. Ima takvih možda 20-30. Ne više. I to sam puno rekao.
Raditi jednakost među jednakima nije moj stil. Svi smo jednaki u startu ovdje,a na nama pojedincima je kako ćemo se prezentirati,bilo to kao asshole,kako se ja često prezentiram,i to namjerno,bilo pak nekim rješenjem na kojem dobijem zahvalu na PM,bilo savjetom slaganja konfe kako radi mcG ili burko,ne znam,nebitno. Ali maknuti post counter i uvoditi raznorazne gumbe i stiskalice po principu ko te hebe, evo ti spam alert, nabijem te, to ne podržavam. To znači kaos drage kolege.
Baj d vej,nisam mislio da chatamo gore,kad sam spomenuo chat..da se ovo pretvori u net.hr, mislio sam samo da se omogući barem neki quick-bubble da se može ukratko,bez čekanja,razmijeniti neko mišljenje koje je u tom trenutku hitno ili potrebno,bez čekanja napominjem.
LP.