View Single Post
Staro 12.02.2010., 04:19   #549
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
lol
Pise negdje da se heli moze skinut ako se pogodi pilot sa 50 cal snajpom.
Na HC-u i sa M24 - Atested by V. Q

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
ahhhh, pokleknuo si
nisam, nisam, to sam ja igrao osmosatni maraton za pomoch gladnima na Haitiju

btw hvala na komplimentu, iako vise ciljam na modernog Fitzgeralda, ova moja basna sa M24 i 'ticom je definitivno bila vilenjacke provenijencije

Sto se tice minigunova, mislim da je stvar navike, a puno toga ovisi i o pilotu.. u svakom slucaju, ovi trojca su potamanili cijeli tim ruskih mazuretkinja prije nego ih je moj 7.62 zemlja-zrak projektil preusmjerio u industrijsku zonu

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Danas sam i sam skinuo pilota u Blackhawku sa M24......samo što se taman umirio da gunneri mogu lakše rejpat moj tim...sa nekih 100m!
ja sam u dva dana srusio vec 2 Apache'a i tog' famoznog Blackhawk'a Apachei su bili relativno mirni i nisko, pa nije bila neka umjetnost, ali ovo.. to k'oda sam iz guzice ispucao, koliko je bilo nadrealno ..i to jos na jedva nekih 30ak FPS-a, kad dodje novi radeon cu rushit 'elikoptere telekinezom

btw Kad smo vec krenuli vadit ravnala, prilazem svoju kandidaturu za najdalji registrirani 'PCEx' sniperkill

Evo tamo je tip bio gdje je onaj rozi simbolich Imam uzasno los osjecaj za udaljenost, ali mislim da je 500+