View Single Post
Staro 12.02.2010., 00:08   #544
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
aj' da se i ja ispovjedim..

Tu sam se javno pravdao chudoredjem i fakultetom, i na sve moguce nacine eskivirao moj susret sa ovim demom, unatoch nekim (Hammer ) diabolicima koji su me htjeli nagnati na blud drazima svojih beta acc'ova. Ali bi' snazan!

I onda je doslo ovo sranje na 'feces'booku, pa sam rek'o; aj' da vidim jel' funkcionira - i dobio key Onda si rekoh; aj' da vidim onda bar kako izgleda sucelje, opcije itd., pa sam ushao u igru.. Pa onda rek'o; aj' da vidim bar kakva je grafika i kako dela na nekom praznom serveru I ode ja na server.. malo se napucav'o sam sa sobom, pa mi nestalo municije, pa si mislim, a aj' bar jednu da probam nekog upucat, cisto da vidim kakav je feeling i moralne reperkusije i ode ja na neki server sa 1 tipom, koji je valjda bio u fazi (negiranja) - prethodnoj od moje trenutne, pa sam ga upucao iz pristojne daljine sa assault rifle'om sa nekog krova Dok sam se okrenuo na server je navrvilo josh 10+ ljudi i sve se pretvorilo u totalni kaos

Ugl. jedno 8h gameplaye kasnije mogu reci da sam odusevljen.
Da se razumijemo, bio sam na nekom HC serveru tako da je cijela ona prica o naivnom damage systemu bila pod ledom, ali je sve ostalo bilo tamo i na mjestu ! Destruction 2.0 nije bas moram priznat as advertised, iako mislim da ce to pod DX11 i u full izdanju biti jos uvjerljivije. Balistika je doslovno uskrsnuce nakon mnogih godina CoD-a, i ostavlja ogroman manevarski prostor skillu Oni koji ne budu mogli 'skillat' netje morat' plakat k'o u CoD-u vec ce se fino vozit u Tenku M24 rastura, ali je isto tako samim gameplayem odlicno izbalansiran, jer sam jednom tako pokusavajuci zakempati zginuo bar 10 puta za redom, jer je u obliznjoj sumici bio protivnicki snajperski slet. s druge strane taj slet je opet urodio nasom pobjedom, odnosno njihovim porazom, jer su ih moji assaulteri i medicinari potamanili k'o zeceve u istoj toj sumici. Ugl. iako 75 % vremena nisam imao pojma sta radim i gdje idem, zabavio sam se k'o na swingerskom partiju

Za kraj jedna anegdota..

Valjda je sudbina tako htjela, pa sam i svoj 'one in a million shot' napravio bas tijekom svog' vatrenog krstenja ! Ugl. zadnji neprijateljski brdski strongpoint, moji 'attackeri' napadaju k'oda je kraj svijeta, te neki defenderi (tocnije njih 3oje) sjedose u onaj transportni Heli i krenu sijat smrt sa onim bijesnim minigunovima. Ja sam se naravno bio negdje izgubio tako da sam malo kasnio pred kriticno brdo, i vidim vec 3-4 minute taj Heli tuce po mojima k'o Maxim po diviziji :/ I dok se sunovratio s brda da se okrene za sljedeci 'strafing run', uvatim ja svoj nerabljeni M24, i u nekom divljem hipu reflexa uz prelude kompenzacije potrefim pilota u glavu sa nekih 150-200m Heli je za 2 sekunde
zajedno sa ona dva zbunjena Schwarzeneggera na minigun'ovima zavrsio nabijen u industrijski dimnjak ... Sljedecih 5 min je zavladalo primirje, jer su svi u chudu raspravljali sto se zapravo dogodilo
Eto, htio sam podjeliti sa vama s obzirom da ulazi u moj osobni Hall of Fame

ahhhh, pokleknuo si

Nego, majke mi, tvoji su mi postovi nešto daleko najbolje što se na ovim prostorima da pročitati

Stari moj, ti si yebeni moderni Tolkien

Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
aj' da se i ja ispovjedim..

: Ugl. iako 75 % vremena nisam imao pojma sta radim i gdje idem, zabavio sam se k'o na swingerskom partiju
epic!

Što se tiće sijanja smrti bijesnim minigunovima sa transportnog helića, bar na HC-u, totalna zabluda.

Jedva pogodiš tenka a kamoli pješadiju.
Ja sam jednom bio sjeo za taj minigun, majko mila, kako na HC-u nema nišana, a ni ADS-a, fulao sam sve što sam mogao, niko nije umro pod mojom šakom