aj' da se i ja ispovjedim..
Tu sam se javno pravdao chudoredjem i fakultetom, i na sve moguce nacine eskivirao moj susret sa ovim demom, unatoch nekim (Hammer

) diabolicima koji su me htjeli nagnati na blud drazima svojih beta acc'ova. Ali bi' snazan!
I onda je doslo ovo sranje na 'feces'booku, pa sam rek'o; aj' da vidim jel' funkcionira - i dobio key

Onda si rekoh; aj' da vidim onda bar kako izgleda sucelje, opcije itd., pa sam ushao u igru.. Pa onda rek'o; aj' da vidim bar kakva je grafika i kako dela na nekom praznom serveru

I ode ja na server.. malo se napucav'o sam sa sobom, pa mi nestalo municije, pa si mislim, a aj' bar jednu da probam nekog upucat, cisto da vidim kakav je feeling i moralne reperkusije

i ode ja na neki server sa 1 tipom, koji je valjda bio u fazi (negiranja) - prethodnoj od moje trenutne, pa sam ga upucao iz pristojne daljine sa assault rifle'om sa nekog krova

Dok sam se okrenuo na server je navrvilo josh 10+ ljudi i sve se pretvorilo u totalni kaos
Ugl. jedno 8h gameplaye kasnije mogu reci da sam odusevljen.
Da se razumijemo, bio sam na nekom HC serveru tako da je cijela ona prica o naivnom damage systemu bila pod ledom, ali je sve ostalo bilo tamo i na mjestu ! Destruction 2.0 nije bas moram priznat as advertised, iako mislim da ce to pod DX11 i u full izdanju biti jos uvjerljivije. Balistika je doslovno uskrsnuce nakon mnogih godina CoD-a, i ostavlja ogroman manevarski prostor skillu

Oni koji ne budu mogli 'skillat' netje morat' plakat k'o u CoD-u vec ce se fino vozit u Tenku

M24 rastura, ali je isto tako samim gameplayem odlicno izbalansiran, jer sam jednom tako pokusavajuci zakempati zginuo bar 10 puta za redom, jer je u obliznjoj sumici bio protivnicki snajperski slet. s druge strane taj slet je opet urodio nasom pobjedom, odnosno njihovim porazom, jer su ih moji assaulteri i medicinari potamanili k'o zeceve u istoj toj sumici.

Ugl. iako 75 % vremena nisam imao pojma sta radim i gdje idem, zabavio sam se k'o na swingerskom partiju
Za kraj jedna anegdota..
Valjda je sudbina tako htjela, pa sam i svoj 'one in a million shot' napravio bas tijekom svog' vatrenog krstenja ! Ugl. zadnji neprijateljski brdski strongpoint, moji 'attackeri' napadaju k'oda je kraj svijeta, te neki defenderi (tocnije njih 3oje) sjedose u onaj transportni Heli i krenu sijat smrt sa onim bijesnim minigunovima. Ja sam se naravno bio negdje izgubio tako da sam malo kasnio pred kriticno brdo, i vidim vec 3-4 minute taj Heli tuce po mojima k'o Maxim po diviziji :/ I dok se sunovratio s brda da se okrene za sljedeci 'strafing run', uvatim ja svoj nerabljeni M24, i u nekom divljem hipu reflexa uz prelude kompenzacije potrefim pilota u glavu sa nekih 150-200m

Heli je za 2 sekunde
zajedno sa ona dva zbunjena Schwarzeneggera na minigun'ovima zavrsio nabijen u industrijski dimnjak ...

Sljedecih 5 min je zavladalo primirje, jer su svi u chudu raspravljali sto se zapravo dogodilo

Eto, htio sam podjeliti sa vama s obzirom da ulazi u moj osobni Hall of Fame