View Single Post
Staro 11.02.2010., 17:55   #1284
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
253 kn PDV

i to je to, ako se ne odlučiš za neki "posebni" oblik dostave (oversisi,itajmi i slični eksspediteri), a onda slijedi i dodatak tj. plaćanje njihove usluge
1350-1400 vs 1500 u hrvatskoj sa garancijom... znaci totalno neisplativo.

Citiraj:
Autor vale1701 Pregled postova
Ja bi na tvom mjestu prodao to kaj još vrijedi i bok.Imaš eee-pc na forumu po pristojnoj cijeni,a nit kaj tvoj asus po performansama valja,nit eee-pc,al imaš ljaptop.
ma znam, zato sam i trazioi procjenu, a necu uzimat lap, nego drugu konfu sam si slozio za male pare, (cca 2k, par komponenti koje meni treba)..

al zbog financijske situacije ne bi htio za bzvz nabijat troskove pa gledam sve opcije -->
Citiraj:
Autor E-mil Pregled postova
- carine nema (0%)

(vrijednost matične+šiping)*23% PDV = iznos za platiti ako ti ocarine (vrlo vjerovatno da hoće)

ili 1100 kn*23% --> 253 kn PDV

i to je to, ako se ne odlučiš za neki "posebni" oblik dostave (oversisi,itajmi i slični eksspediteri), a onda slijedi i dodatak tj. plaćanje njihove usluge
1350-1400 vs 1500 u hrvatskoj sa garancijom... znaci totalno neisplativo.

Citiraj:
Autor vale1701 Pregled postova
Ja bi na tvom mjestu prodao to kaj još vrijedi i bok.Imaš eee-pc na forumu po pristojnoj cijeni,a nit kaj tvoj asus po performansama valja,nit eee-pc,al imaš ljaptop.
ma znam, zato sam i trazioi procjenu, a necu uzimat lap, nego drugu konfu sam si slozio za male pare, (cca 2k, par komponenti koje meni treba)..

al zbog financijske situacije ne bi htio za bzvz nabijat troskove pa gledam sve opcije

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote