Citiraj:
Autor Lewis
FireGL je sigurno bolji po tom pitanju ali totolano neisplativ (osim ako ti kupuje firma pa te bas briga za omjer cjena/performanse - isto kao i Nvidia Quadro  )
|
Pa zato imamo ebay. A nije valjda da mora biti bas najskuplja V8-ca?
Citiraj:
Autor Lewis
Sto se tice disanja nisam milsio da slika dise konstatno nego joj treba neka minutaza da se "rastegne" od ruba do ruba jer uvijek sam patio da bude u milimetar precizno do rubova okvira
|
Stima, kod rastezanja takodjer nema kod njega cekanja.
Citiraj:
Autor Lewis
Sto se tice te iiyama "novine" nije loshe (pogotovo rezolucija za 22") ALI - TN panel me bas ne zanima za rad a posto igre uopce ne igram
|
Ma ni meni nije posebno potreban, samo mi se ucinio neobican jer nakon WQUXGA atrakcije nisam nista posebnije vidjao novo kod iiYame.
Citiraj:
Autor quantum112
zelenkasta nijansa koju nije mogao ukloniti opcijama u meniju.
|
To ovisi koliko taj prodavac zna sto govori. Ne mislim podrugljivo vec u smislu koliko je njegovo tumacenje povezano sa poznavanjem svih njegovih podesavanje. Jer neke menije ljudi ne voli ni ulaziti koliko su opsirni. Posebno kad neznaju cemu sluze pa se boje da ce se izgubiti u postavkama. A 900 ih ima i previse.
Obican restore i landing otklanja vecinu takvih pojava u kutovima. A u kojoj on mjeri vidi "zelenkastu" i na koliki se dio ekrana odnosi, to nazalost nemam pojma bez da vidim. Moze biti obicnim postavkama bez Windasa otklonjeno a moze biti i razglednica iz Arivederla otoka na koji se jedan od TOPova sprema.
Citiraj:
Autor quantum112
Mene zanima je li to neki jednostavniji problem ili losijem slucaju posjetu servisu na neko postelavanje
|
Odgovor je cista spekulacija dok se ne moze vidjeti.
Citiraj:
Autor quantum112
kompletne cijevi (ili nekih drugih skupljih dijelova) u kojem slucaju se to krajnje ne isplati?
|
Kitovi sa kojima Luis obnavlja monitor kostaju koliko kostaju + sto bi morao monitor slati preko bare u 2x = neisplativo.
Citiraj:
Autor quantum112
Poslao sam pitanje i Viti ali proci ce dok on ne odgovori.
|
Moras jednu stvar prihvatiti ili se bolje ne upustaj u kupovinu monitora. Ako ne mislis realno racunati na troskove dovodjenja u red monitora i odrzavanja, radije odustani i kupi kvalitetan LCD. Nema sanse da ces dobiti monitor koji nece imati koristi od posjeta servisu, posebno ovakav tip.