View Single Post
Staro 14.11.2004., 16:49   #18
Mr.Vivi
The Game Never End's!

Mr.Vivi's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
evo ja sam nakon tri dana i noći surfanja i pročitanih ne manje od 900 ćlanaka o EpoX matićnim ploćama, memorijama i svemu što je bilo i malo vezano za moj problem mogu da objavim da sam rješio taj problem koji se zvao EpoX 8RDA+ i Barton 3200XP. Naime EpoX-ice imaju JUMPER kod NB kojim se odreguje frekfencija FSBa (1-2 100/133MHz, 2-3 166/200MHz) koji nije bio dobro namješten ali što je najzanimljivije ni prvi ni drugi položaj nije dobar nego da bi sve radilo jumper (bar u mom slućaju) se mora skinuti tj. i prvi i drugi položaj moraju biti otvoreni. Tako da sad mogu OC procesor bez ikakvih problema a FSB mi je na 240 bez ikakvih pregrijavanja.

P.S. znate što je zanimljivo ja sam znao za taj jumper i mjenjao sam ga nekoliko puta u pokušaju da popravim stvar ali skinuti ga totalno mi je naravno palo na pamet kad sam već pokušao sve drugo i nakon veoma dugih dosadnih sati ćitanja onoga što znam jer možda se desilo da sam nešto zaboravio mogu samo reći KOMPJUTERI ne možeš s njima a nemožeš ni bez njih.