Citiraj:
Autor Wolverine
Za nekog kome se na lijep, smiren i civiliziran način želi i pokušava nešto pokazati i objasniti ponašaš se vrlo bahato. Također nema niakkve potrebe za deranjem jer nisi na stadionu. Ovo je forum, i ako miliš vodit normalnu raspravu podkrijeljenu činjenicama i relevantnim informacijama OK. Ako se misliš derat morati ću te obavijestiti da si na žalost fulao web stranicu
|
ja razumijem da si ti mod ovdje ili admin ili što već... ali govoriš mi da ne znam što pričam...zato je bitno to što sam rekao da radim sa kompovima svaki dan...jer smatram da ako netko radi u IT-u da onda i vlada nekim osnovnim tehničkim znanjem o računalima...a NHF shvačanje napajanja i kako ona funkcioniraju spada u osnove osnova koje i obični kučni "hakeri" znaju
s ovom zadnjom rečenicom koju si napisao ne ostaje ništa drugo nego zaključiti da ti imponira demonstriranje sile u vidu većih prava na pcekspert forumu...meni
to ništa ne znači jer ja sam tu kao i svi drugi na forumu da komentiram i otvaram nove teme kad me nešto zanima ili kupim/prodam komad HW-a... i pohvalio bih forum kao takav jer se zbilja puno korisnih stvari da saznat i ima brdo dobrih ljudi ...
sve što sam ja na slikovit način rekao u naslovu je da JA i još neki moji kolege imamo dotično napajanje i da mi 5 godina radi super...nisam to očekivao za 200 kn vrijedno napajanje i u tom vidu me iznenadilo...ugodno... zato sam i otvorio temu..
ni u jednom trenu nisam imao namjeru vrijeđati ikoga,vikati ili nekome nametati svoje mišljenje...samo sam ga izrazio....što se nebi moglo reć za neke koji su komentirali moj post u stilu nemaš ti pojma...
samo činjenica koja je sadržana u zadnjoj rečenici iz mog otvaranja teme...to govori dovoljno...