Citiraj:
Autor pozitron
ok, i kolko sam onda fulao ??? napisao sam 200 W..to je bilo onako odokativno...zaje sam se za 44 W...
ISPRIČAVAM SE SVIMA ŠTO SAM NAPISAO DA HD4870 1 GB troši sama 200 W.... ispravan podatak dao je kolega Wolverine...a to je 166 W
da eto...zbilja ne znam šta pričam... 
|
Za nekog kome se na lijep, smiren i civiliziran način želi i pokušava nešto pokazati i objasniti ponašaš se vrlo bahato. Također nema niakkve potrebe za deranjem jer nisi na stadionu. Ovo je forum, i ako miliš vodit normalnu raspravu podkrijeljenu činjenicama i relevantnim informacijama OK. Ako se misliš derat morati ću te obavijestiti da si na žalost fulao web stranicu.
Citiraj:
Autor pozitron
gle...radim sa kompovima svaki faking dan
|
Ovo je relevantno u ovoj priči ko da ja sad kažem kako svaku večer/noć gledam zvijezde insinuirajući na to da se kužim u astronomiju
Citiraj:
Autor pozitron
pa nisam retardiran da znam da deklaracija napajanja ne odgovara stvarnoj snazi koju daje
|
Koliko sam imao prilike vidjeti nitko te nije niti nazvao retardiranim, niti rekao da ne znaš čitat brošure
No kad su kvalitetna napajanja u igri tada ona zaista i nude deklariranu snagu (ako ne i malo više). Što se i očekuje od njih zar ne?
Citiraj:
Autor pozitron
...a i naponi su različiti 3.5 V, 5 V, 12 V...pa naravno da napajanje ne može davat istu snagu na 3.5 V i na 12 V...
|
A tko je to rekao da napajanje daje ili da mora davat istu snagu na svim railovima?
Citiraj:
Autor pozitron
koliko se sjećam na papirima je pisalo da daje nekih 350 W na 12 V ...al nisam ziher
|
Ako je pisalo da je u stanju dat 350W kontinuirane snage na +12V to je OK, iako je to iznos koji nude kvalitetna napajanja snage 400W