View Single Post
Staro 11.02.2010., 14:47   #5
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ajde, cisto u obranu autoru. isti smartbox (jos uvijek imam kutiju) sam si uzeo sa AM2 konfom, prije ove 775. i teralo je i dan danas tera kod frenda kojem sam prodao 3600+ x2, 7600GS i tako. nista specijalno.
no, drugi frend je isto uzeo doticni smartbox, tada sa 6000+ x2, 4GB, 320+500GB, dvije optike, i 7950GT je prvo bila. pa izgorila (cijela pasivka od XFXa), pa je dobio zamjenski 9600gso koja je od pocetka davala artefakte, da bi na kraju dobio 9800GT. i dan danas to napajanje radi bez ikakvog problemcica, plus sto je full tiho.

daleko od toga da je napajanje uber-turbo-must have, ali s obzirom da je bilo oko 200 kuna (lokalna trgovina, tu u sisku kod mene) i dan danas radi 5/5, napajanje ima jedan veliki plus od mene. pogotovo ako se usporedi sa ostalim napajanjima iz lake kategorije (govorim bas o tezini, ovaj smartbox je tezi od chiefteca 400w kojeg imam), tipa MS, linkworld, premium, frontier........

i da, jedina zamjerka autoru je sto je mogao izostaviti gdje ga je uzeo. mislim, totalno nevazno bilo kvark/msan/Dodite-i-gurnite, mogao je samo napisati da ga je kupio i platio toliko. ovako da, malcice zvuci kao preporucivanje kvarka, iako znam da to nije bila namjera.

cisto za kraj, ljudi - radije kupite jeftiniji brand tipa fortron/gigabyte/chieftec nego riskirati i i imati potencijalni poveci trosak kad jeftinjak eksplodira .

Burko je offline