View Single Post
Staro 11.02.2010., 14:20   #3
pozitron
Premium

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Pitanje:
Jel' radiš u Kvarku ili su te samo unajmili za marketing?
Nitko ne kaže da to ne može raditi, pitanje je štete koji će napraviti kad pregori.
I primjeti ovo KAD, a ne ako.
I da, meni je taj šrotex pregorio ni mjesec dana nakon kupovine.
Da nebi bilo da nisam probao.
Imao sam sreće i nije ništa povukao za sobom.
gle, nije mi cilj prepucavanje ovdje zato si nađi neku drugu zanimaciju, ili curu ;-)

nisam rekao da je nemoguće da pregori, ali napajanja od puno "boljih" proizvođača isto krepavaju..npr kolega imao Hypera i crko nakon pola godine..pa šta sad?? to znači da je HYPER sranje ??? daj se uozbilji

isto tako nisam rekao da je napajanje svemoguće pa da stavim 5870 u crossfire da bi isto radilo...ali govorim u okvirima 500 W koliko je i deklarirano
frend ima SMB od 2006 i na njemu je izvrtio već tri različite konfiguracije dvoglavih proceva i štatijaznam čega sve ne, nikad niti jednom nije otkazalo poslušnost...

btw..kad netko veli da je kupio nešt negdje ne znači da reklamira firmu, vidim miljiun postova..kupljeno ovdje..kupljeno ondje...pa nitko razuman ne komentira jer zna da nije namjera reklamiranje. ja sam napomenuo ovu firmu isključivo zbog toga što je JEDINO tamo bilo za kupit ovih napajanja...eto

a napajanje je predobro...pogotovo kad uzmem u obzir one fensi-šmensi fore po soma kuna...bože sačuvaj... a kad čujem da nešt krepa od frenda ili kod mene javit ću tebi prvom da se možeš naslađivat :-)

al prema dosadašnjem iskustvu..neće tako skoro...