Imam još par ideja za modernizaciju i izgled Download zone,te sadržaja koji bi se tamo nalazio,uz mogućnost uploada čak od strane forumaša,sadržaja tipa wallpaper,freeware,itd. Mogućnost ocjena također nije isključena,pa eventualno PCE top10 tema stvoriti za Desktop ili slično,da se to dosta lijepo izvesti.
Također mislim da bi forum profitirao jednim dodatnim tabom gore zvan Chatzone,gdje bi korisnici mogli puno brže i bez puno nepotrebnog spama raspraviti gdje,što i kako,mislim da to nije preteško izvesti,ne mislim pod tim da se cijeli forum pretvori u chat,nego jednostavno da imamo tab gore,i engine,da sa postojećim nickovima možemo lijepo i brzo komunicirati,uz mogućnost otvaranja privatnog chat bubblea naravno. Neki će reći nered,ja mislim korisno.
Apsolutno sam za povrat auto-teme,kao i PDF-a sport,gdje bi mogli uredno prodiskutirati sve vezano na temu sporta općenito ali i konkretno,od toga tko se čim bavio,do posljednje utakmice na kojoj ste bili,itd. Ovako je sve razbacano na Svaštari i Ostalom i mislim da bi neki minimalni red trebao uvesti,bar u sklopu Svaštare,da postoji još sport i auto kao priča za sebe.
Muški smo,to nam treba.
Zalažem se i za trash can temu,odnosno jedno mjesto gdje bi mogli razgovarati na razini birtije,punu šunda,smeća,bez naravno uvreda, ali recimo to tako,twilight zone, čisto zona besramnog upoznavanja sebe,ali i šta ti ide na qrc kod drugih korisnika,i to pokušati riješiti.
Ako se sjetim još koječeg,napišem. Narafno ako ma-tori nema šta protiv ili netko drugi.