View Single Post
Staro 10.02.2010., 22:58   #183
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
ATI ima problem sa OpenGL driverima vec dugo dugo (jos od 9500pro serije nisam naisao na ATI koji nije imao bar neki problem u OpenGLu ) FireGL je sigurno bolji po tom pitanju ali totolano neisplativ (osim ako ti kupuje firma pa te bas briga za omjer cjena/performanse - isto kao i Nvidia Quadro )

Sto se tice disanja nisam milsio da slika dise konstatno nego joj treba neka minutaza da se "rastegne" od ruba do ruba jer uvijek sam patio da bude u milimetar precizno do rubova okvira tako da bude max iskoristena vidljiva dijagonala . iiyama je samo povremeno u pogonu danas tako da mjesecno odradi max 6-7 sati . Nisma primjeti oneko odstupanje u duzini grijanja od kad je bila nova do sad tako da nebi prckao po servisiranju bas nista - ja se drzim one stare ako radi ne popravljaj .

Sto se tice te iiyama "novine" nije loshe (pogotovo rezolucija za 22") ALI - TN panel me bas ne zanima za rad a posto igre uopce ne igram 10ak godina nebi mi bio od nikakve koristi trenutno . Ova Touch tehnologija je svakako zanimljiva (i mjesot za olovku ) ali brijem da bi s time radio smao to sto je tmao prikazano - kur...o se pred ekipom kak mogu rotirat slike prstima po ekranu . A i MRZIM packe po ekranu, kod mene se prsti rezu ako neko dotakne ekran kad mi nesto pokazuje prstima na slici .