ATI ima problem sa OpenGL driverima vec dugo dugo (jos od 9500pro serije nisam naisao na ATI koji nije imao bar neki problem u OpenGLu

) FireGL je sigurno bolji po tom pitanju ali totolano neisplativ (osim ako ti kupuje firma pa te bas briga za omjer cjena/performanse - isto kao i Nvidia Quadro

)
Sto se tice disanja nisam milsio da slika dise konstatno nego joj treba neka minutaza da se "rastegne" od ruba do ruba jer uvijek sam patio da bude u milimetar precizno do rubova okvira tako da bude max iskoristena vidljiva dijagonala

. iiyama je samo povremeno u pogonu danas tako da mjesecno odradi max 6-7 sati

. Nisma primjeti oneko odstupanje u duzini grijanja od kad je bila nova do sad tako da nebi prckao po servisiranju bas nista - ja se drzim one stare ako radi ne popravljaj

.
Sto se tice te iiyama "novine" nije loshe (pogotovo rezolucija za 22") ALI - TN panel me bas ne zanima za rad a posto igre uopce ne igram 10ak godina nebi mi bio od nikakve koristi trenutno

. Ova Touch tehnologija je svakako zanimljiva (i mjesot za olovku

) ali brijem da bi s time radio smao to sto je tmao prikazano - kur...o se pred ekipom kak mogu rotirat slike prstima po ekranu

. A i MRZIM packe po ekranu, kod mene se prsti rezu ako neko dotakne ekran kad mi nesto pokazuje prstima na slici

.