View Single Post
Staro 10.02.2010., 22:31   #182
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ako ga pronađem - tvoje je da samo platiš šipanje ili se dogovorimo ako netko od pijandura bude prolazio kroz Orahovicu da ga pokupi, nije problem da još neko vrijeme uživa u blagodatima mog dumpa stare elektronike i PLC-a
Drage volje kolega Dizel,

samo jednostavno vise ne mogu skupljati tu kramu. Cak ni kad je ovako atraktivna

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
OpenGL im je visestruko sporiji od Nvidie i ATIa ali ATI jos uvijek nije uspio napravit postene OpenGL drivere pa i njih preskacem za sad . Kad sam presao sa Matrox a na 3DLabs tamo krajem 90ih ubrzanje OpenGLa je bilo enormno .
Ma normalno da su svi brzi i da je neces ni razmatrati. Doduse ne mogu ti reci kako je sa Parhelijom jer nikad nisam trebao. No ne vjerujem da ce Octaluša moci nesto konkurentno na top polju ponuditi. Posebno kad skriva specifikacije ka zmija noge. Jedino moram priznati da nisam znao da je OpenGL tolika boljka kod ATIa? Vredi li ta prica i sa FirePro sestrama? No nije li isto tako vec normalno ocekivati od Nvidie neki odgovor na Eye-finjake?

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Nego kolko vam se dugo "zagrijava" neki od ovih CRTova da prestane "disati"
Kod mog FW900, moram skromno priznati jedva da ga ima nakon paljenja. Ali kad cujes koje je to pokretanje i zlokobni zvuk kad se okine power butonac, nije ni cudo. Kao da sam neko postrojenje pustio u pogon

Kod raznih prijasnjih modela, ovisilo je o starosti i koliko su bili odrzavani a po tome sam bio vrlo marljiv. Posjet servisu je dobra higijena i ako imas volje svakako obavi. Posebno ako ti je iiYamica jos uvijek u dobroj eksploataciji. Preveliko odstupanje od tvornickih postavki (nista nije u milosti vremena) nije dobar drug dugovjecnosti. Imaju interesantnu novinu.
Visage je offline   Reply With Quote