Citiraj:
Autor Neo-ST
Od jučer sam primjetio da mi je firefox odjednom usporio, odnosno zastane na sekundu-
dvije
|
U slucaju Seamonkey-a to je recimo skoro pa trajni feature iz verzije u verziju. Kad fizicki otvoris novi prozor ili malkice vise prckas po bookmarcima... kao da se refresha baza podataka nekog manjeg ogranka multinacionalke
Vec sam puno puta u sali rekao da je FF postao omanji OS a ne browser. Tko god ne drzi po barem 50-tak tabova otvorenih taj nema pojma sto sve FF moze biti u stanju priustiti vlasniku. Jos kad je u kombinaciji videa i kojekavkih ucitanih nemilih mu ekstenzija... veselju nema kraja. Citava masina pocne blesaviti a krivac chami u FF-u! Puno puta hocu postati na Mozzilu i pitati koliko bi suludo bilo kad bi FF recimo imao neki vlastiti Taskbar? Jer na 50 ili vise tabova kad se pocne izivljavati treba biti pravi
Tapper dok pokoljes nesretnika bez restarta FF-a = ne priznajem poraz
Citiraj:
Autor Neo-ST
Internet Explorer je također spor, ali mislim da je to za njega normalno, a i ne koristim ga osim kada firefox nešto ne može
|
Stoje mi i dan danas svi browseri ukljucujuci i Netscapere. IE jedino palim kad hocu posteno neki zakukuljeni dokument snimiti ili kad me vodi na Win update. Znam da je zadnja prica miljenika sigurnosti, ali bogme po brzini je skoro kao Opera. Ako pricas o zadnjem IE-u sa svim zadnjim zakrpama, onda zbilja trebas traziti uzroke problema dalje od FF-a. Jer zadnji IE sigurno nije spor.
Citiraj:
Autor Neo-ST
Internet Explorer je također spor, ali mislim da je to za njega normalno, a i ne koristim ga osim kada firefox nešto ne može prikazati...
|
Sto tocno dodje iza tri tocke?
Ekstenzije su gotovo tradicionalni uzrocnik FF havarija i prvi kandidat za provjeru. Provjeri koje su zadnje verzije? Ako ne mislis gubiti dane naganjajuci stavku po stavku error konzole... prije ili kasnije se desi da moras napraviti rez i slozis cistu instalaciju.
Meni se to prvi put desilo prosle godine i preporodio sam se nakon toga. Sve zadnje
specifikacije ali radi bez greske, jasno uz sve znane belaje FF-a od kojih je primadona uzasavajuce nejasno ponasanje sa cache-om. No i tome ce valjda konacno doskociti. Backupiraj razborito profil; napravi sve uobicajene predradnje prije preseljenja i dignu ganz cisti FF. Nakon toga jednu po jednu, poslazi svoje uobicajene dodatke i prati kako se ponasa. 99% ces nakon toga imati normalno ponasanje FF-a.