Citiraj:
Autor Solberg
Jel mi mozes netko reci kakva je stvar s titlovima... da li moraju imati isti naziv kao i video file da ih vidi? Uglavnom ja se ovih dana lomim da ga uzmem i to pretezito zbog filmova. I kako je rijesen u mrezi, jer znam da se ekipa zezala s WD-om u win7. Mislim ne mislim stvarati nekakav OT, ali zbilja bi bilo lijepo kad bi netko tko je imao oba uredjaja mogao povuci koji usporedbu. Hvala
|
domis ti je odgovorio, ali evo malo detaljnije.
titlovi trenutno moraju biti istog naziva kao film (sto je mozda i bolje ako imas vise filmova u jednom folderu) te se automatski pokrece sa filmom. Citao sam malo po njegovom forumu, doradjivati ce titlove novim firmwareom, tako da moguce da ce nesto i promjeniti.
Ono sto je mene odusevilo je izbornik i mogucnost titlova: boja, velicina, pomicanje po ekranu i ono sto je mene najvise odusevilo je tzv. "time delay" koji ti omogucava da ukoliko ti titl ide brzo/sporo mozes ga po +-100ms pomicati i podesiti onako kako odgovara filmu i zvuku!
Druga stvar je mreza. Nikakvih problema! Ja imam Windows 7 Ultimate 64bit i napravio sam samo novog usera na kompu (m8) i dodjelio mu prava na shareane diskove i to je to, udri mile!
Mozes mu podesiti i UPnP, NFS i FTP pristup, sto je isto zgodna stvar. Vrti DVD-e u *.iso formatu, te ima utor za SD karticu, sto je mozda nekima bitno.
Uhhh...mogo bi pisati do sutra. STOP.
Ako bude potrebno napraviti neke screenshotove kako to sve izgleda, nema problema, samo javite