View Single Post
Staro 10.02.2010., 18:47   #563
Anthrax a.k.a. Priest
Premium

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
Pošto kažeš da moraš odraditi jailbrake svako malo pretpostavljam da imaš 3gs sa novim bootrom.om a u tom slučaju nemaš nikakve druge opcije, svaki put kad ti se mob restarta ili se ugasi moraš upaliti blackra1n da bi ga koristio. Jednostavno - rješenja nema.. Čak i ako imaš spremljenu 3.1.2 verziju SHSH preko Cydie (ako si uopće to napravio te time ostavio mogućnost restora na 3.1.2 unatoč postojanju novog fw) i ako napraviš JB sa redsnow.om nećeš ništa postići pošto ni on ne podržava untethered jailbreak (i dalje će poslije svakog restarta ili gašenja tražiti postupak nanovo)..

Zato se i držim dev-taem.ovih alata još od prvog susreta sa ajfonom, ne volim (polu)rješeja klinje Geohota. Dev-team u zadnje vrijeme malo kasni ali kad oni nešto naprave to radi bez greške + imaš podršku za ubuduće. Ovaj mulac radi kad mu se da i nitko ti ne garantira da će mu se dati tražiti rješenje za slijedeću verziju fw-a..

Na svu sreću nemam tih probema jer sam uzeo 3gs čim je izašao..
Sve ovo sto si napisao znam medjutim nema odgovora na moje pitanje

Imam pwnani firmware 3.1.2 koji sam sredio sa pwnag tool na MAC-u medjutim ne mogu nikako restore-at iphone sa njime. Probao u DFU mode, u resotre mode i normal mode. Uvijek rokne error. Guglanje za errorima i trikovi sa promjenom usb porta, svjezom instalacijom itunes-a i slicno nisu pomogli tako da sam stuck sa blackrainom
Anthrax a.k.a. Priest je offline   Reply With Quote