Citiraj:
Autor rak21
Pošto kažeš da moraš odraditi jailbrake svako malo pretpostavljam da imaš 3gs sa novim bootrom.om a u tom slučaju nemaš nikakve druge opcije, svaki put kad ti se mob restarta ili se ugasi moraš upaliti blackra1n da bi ga koristio. Jednostavno - rješenja nema.. Čak i ako imaš spremljenu 3.1.2 verziju SHSH preko Cydie (ako si uopće to napravio te time ostavio mogućnost restora na 3.1.2 unatoč postojanju novog fw) i ako napraviš JB sa redsnow.om nećeš ništa postići pošto ni on ne podržava untethered jailbreak (i dalje će poslije svakog restarta ili gašenja tražiti postupak nanovo)..
Zato se i držim dev-taem.ovih alata još od prvog susreta sa ajfonom, ne volim (polu)rješeja klinje Geohota. Dev-team u zadnje vrijeme malo kasni ali kad oni nešto naprave to radi bez greške + imaš podršku za ubuduće. Ovaj mulac radi kad mu se da i nitko ti ne garantira da će mu se dati tražiti rješenje za slijedeću verziju fw-a..
Na svu sreću nemam tih probema jer sam uzeo 3gs čim je izašao..
|
Sve ovo sto si napisao znam medjutim nema odgovora na moje pitanje
Imam pwnani firmware 3.1.2 koji sam sredio sa pwnag tool na MAC-u medjutim ne mogu nikako restore-at iphone sa njime. Probao u DFU mode, u resotre mode i normal mode. Uvijek rokne error. Guglanje za errorima i trikovi sa promjenom usb porta, svjezom instalacijom itunes-a i slicno nisu pomogli tako da sam stuck sa blackrainom