Sad bi ti rekao šta je meni spalio,a koristio sam ga 6g+.

Nemoj pričat nesuvislice,da ne kažem nešto u neskladu sa kulturnom temom. Opet sam kupio starcima u firmu F720P modele i ništa im nije spalio,a bulje kao telad u njih 8h dnevno,radije čak nego na Samsung šrotex-wide TN modele 22 koje smo uzeli u stvari kao primarne,zato sam i pitao Visagea za Matrox,prije par stranica,jer bi se pospajali kako Bog zapovijeda.
Ako mi jajasti ADi 5P nije spalio ništa od 1997-2002,nije ni Flatron od 2003-2008/09 čak. Ovaj iz mog kompa je prvi LCD koji sam imao,prije njega je bio Flatron. Philipse 14/15 ni neračunam prije 1997.
Da ne bude opet zabune i kojekakvih usporedbi kako je 75hz na nekim CRT-ima bolje nego 100hz na drugim,jer mi se to ne sluša,ja sam samo iznio vlastiti statement,naravno,ne moramo se složiti. Meni je 100hz na tom Flatronu bilo savršeno,ja sam F900P model imao.
Najbolji dokaz je možda da sam završio pola srednje i fakultet na njemu, a da mi je dioptrija ista,ne kažem to jer jedem puno mrkve,nego zbog toga što sam stvarno sve radove,tablice,knjige,vježbe odrađivao na kompu većinu vremena,da ne pričam caseove,seminare i diplomski. Ništa mi nije.
Dajem ti za pravo da ti je oko crveno,ali da je od jedne specifične noći na Flatronu,ne bih rekao,tu bi se samo nasmijao.NHF