View Single Post
Staro 10.02.2010., 15:23   #60
ZOKSY
Premium
Moj komp

ZOKSY's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
Hmmm,

malo citam i wolverine pametno zbori. Najpametnije bi ti bilo skinut cijelo kroviste, ali i sam taj pothvat je jako rizican posto je kroviste to sto drzi opce taj zid da se ne urusi. Da si stavio klješta (macke, skare nazovi kako god) do ovog vjerojatno nebi ni doslo. S druge strane da si stavi vertikalne serklaze (ne zovu se badava ukrucenja) opet nebi doslo do toga. Bilo kako bilo, sta god sad radis je jako rizicno.

Ne baljezgajte vi gluposti koji nemate pojima sto govorite, pa nek to pricvrsti sajlama ili kajjaznam cime i onda nek podbetonira. Da se kuzite imalo bi znali da prvo bi trebalo taj zid vratit u prvobitan polozaj sto je jako rizicno (kao i solucija sa rastavljanjem krovista) i onda izrezat cigle na uglovima i na razmaku od svakih 4-5m, izbusit rupe za ankere i doljnjoj ploci i u horizontalnom seklazu, namontirat nutra ankere, zasalat i izbetonirat. Ja imam ideje kako bi se moglo to nazad "našpanati" da bude kak je bilo, al se ne usudim reci jer bi moglo sve otici u kurac (kao i svaki drugi podhvat koji ces radit).

Najbolje ti je da posjetis nekog majstora i staticara (po mogucnosti nekog koji zna sto govori, a ne da samo tipka dimenzije u program i ovaj mu izvadi gotove presjeke) pa da ti daju strucan odgovor, al to vec i sam znas .

Sretno
u pravu si Volv pametno zbori(Veoma pameta dečko nema šta)
Nego,meni nije jasno kako je tip točnije moj šašavi očuh krivo zazidao zidove!Ono prva 3 reda je povezivao ciglu(cik-cak)a ostala 3 nije WTF!

Ajebiga šta je tu je...KUKU-LELE mi ništa ne znači

Nemojte mi govorit da se bu sve urušilo,susjed je svega 5 metara dalje od tog zida!!!!!!!