Tema: lan safe
View Single Post
Staro 10.02.2010., 11:26   #3
post-itt
Premium

Datum registracije: Apr 2008
hvala na odgovoru.
ne znam za te defaultne postavke ups-a, ne znam gdje bi to bilo na ups-u, što se tiče njega, samog uređaja, ja ne vidim da bi se to moglo promijeniti.
evo pratio sam ove dane kako to funkcionira. kada se spusti input voltage, automatski se povećava output i to ide do neke granice, recimo malo preko 240, i onda se čuje klik na samom uređaju, i onda se isprave naponi, i bude i na jedsnoj i na drugoj strani jednako, npr, bude 214 i na input i na output, pa onda 220 i na jednoj i na drugoj strani.
e, sad još ejdno pitanje, imam klima uređaj, 5,5 kilovata koja je priključena na utičnici koja se nalazi na istom zidu u paraleli sa utičnicom na kojoj mi je spojen ups. e., sad kada klima uključuje i iisključuje, na ups-u čujem klik. zanima me zašto se on oglašava, kad on nemam veze sa klimom koja ima svoju utičnicu. jedimno ne znam ima li veze što sa tim utičnicama koje su spojene na istom zidu u paraleli, mislim ima li šanse da je ups na neki način povezna s klimom. slabo se u struju razumijem, zato puno pitanja. zahvaljujem na odgovorima
post-itt je offline   Reply With Quote