View Single Post
Staro 10.02.2010., 01:19   #1
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
firefox odjednom usporio - zastane na bilo koji klik

Od jučer sam primjetio da mi je firefox odjednom usporio, odnosno zastane na sekundu-dvije kada kliknem na bilo koji link ili bookmark (isto kao i kada kliknem back ili forward, uglavnom svaki put kada treba učitati neku stranicu). U tu sekundu-dvije totalno bloka i ne može se ništa s njim dok ne "proradi", a to je vrlo iritantno, pogotovo ako otvaram više tabova odjednom, pa to liči kao da ih pokušavam otvoriti u najmanju ruku s Pentiumom 133
Ovo je već 2. put da se to dešava.
1. put (također nedavno) sam ga izbrisao kompletno i ponovo instalirao, i to je radilo neko vrijeme do jučer kada je opet usporio.
Ne znam u čemu je problem? Od addona imam Adblock, videodownloadhelper, flashgot i personas...
Inače računalo održavam redovito, čistim softverske otpatke sa 1-click cleanerom koji čisti registry, mrtve fajlove, itd.
Internet Explorer je također spor, ali mislim da je to za njega normalno, a i ne koristim ga osim kada firefox nešto ne može prikazati...
Da li problem može biti u antivirusu? Koristim bitdefender internet security 2010, kupio sam ga prije par mjeseci i od njegove instalacije sam primjetio da je komp ipak malo usporio, ali ne sjećam se da li bi mogao biti povezan s ovim problemom...
Sorry ako tema već postoji, ali ja je u searchu nisam našao.
Neo-ST je offline   Reply With Quote