View Single Post
Staro 09.02.2010., 16:15   #20
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Htio sam zamjeniti (tj kupiti drugi a ovaj prodati) moj Canon 400D sa Canon 5DMKII ali investicija je jednostanvo pre velika (oko 15k kn + onda jos neki bolji objektiv, filteri... ode preko 20kkn) da bi je opravdao samo za povremeno snimanje. Znaci za one koji mozda nemaju DSLR fotic njima bi bilo interesantno jer kupovina ove kamere i DSLR aprata sa nekom opremom bi presla 10kkn pa je vrijedno razmislit o hibridu ali meni koji nemogu dobit vise od 5000kn za moju DSLR opremu (400D+17-85EF IS, battery grip, rezervna baterija, UV pol-cir filter...) je to prevec love s obzirom koliko puta mi treba bas kamera .

E sad sto se tice tih hibrida koje nabrajas nisam gledao njihovu kvalitetu slike (znam da 5dMKII snima odlican video ) pa nemogu reci koliko bi to kostalo ali bilo je nekih limita tipa da se nemoze snimati vis eod 10ak minuta u komadu (jedan file) te zoomirat dok shvenkas pa se zoom koristio samo u staticnim kadrovima itd. itd ali neznam jel to rjeseno novim firmwareom ili je to ovisilo samo o proizvodjacu (u ovom slucaju Canon).