Citiraj:
Autor thopok
http://forums.cnet.com/5208-10152_10...rum-w;forums06
ako je ova tema zatvorena, zasto nije i prethodno spomenuta?
sto se toga tice, mislilo se na:
|
I? Umjesto da budeš sretan što postoji korisna tema na forumu u kojoj se može nešto pitati ili naučiti, ti postaviš ovakvo pitanje

Možemo pozatvarati sve ovakve i slične teme, pa pričajte o open officu i 7 zipu. Iako nekako mislim da bi i tu pronašli način da prekršite neko pravilo o legalnosti softvera.
@ostalima
I ja bih rado da možemo imati teme o svemu i svačemu, što bi i bilo moguće da ljudi hoće i mogu upaliti zdrav razum prije nego opale post na forum. Pa onda npr. pričamo o novoj igri koja je izašla bez da netko pita kako do cracka ili još bolje - ostavi link do istog...
Ili o windows 7-ci bez da je svaki drugi post kako je kreknuti i koja verzija cracka je bolja.
No, stvarnost i realnost ovog foruma i velikog broja ljudi na njemu je nažalost drugačija. Pod time prvenstveno mislim na one pojedince koji spremno vade svaku riječ iz pravila i smišljaju način kako ih ignorirati ili još bolje - pronaći rupu u njima i prozivati okolo po forumu na kršenje istih. Pravila moraju postojati zbog njih, dok je za većinu dovoljan onaj zdrav razum s početka...
Za otvaranje novih podforuma bi uvijek trebalo vrijediti ono pravilo - kad se skupi dovoljno velika masa zainteresiranih, a pod time mislim na neku određenu količinu tema i postova koja se može nazvati značajnom, može se dodijeliti zaseban podforum. Unaprijed ionako ne možemo otvoriti sve moguće varijacije na temu, a najmanji je problem neku temu otvoriti na postojećom podforumu i zakačiti je na vrh, pa što vrijeme i broj postova donese.