View Single Post
Staro 08.02.2010., 16:29   #96
extremepc
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2009
S obzirom da sam hvalio drivere i kazao kako su uspjesno instalirani na vise racunala uz moju prisutnost danas san dozivio nesto kontra.

S obzirom da mi je stigla maxova XFX-ica deinstalirao ja stare drivere od 6200-tke, i pocistio do kraja sa besplatnom zamjenom driver cleaner look-a-like driver sweeper alatom. Dakle maknuo maknuo nvidijin control centar,same drivere,physx i sve kaj ima veze s nvidiom od foldera do registrija i poceo sa instalacijom novih doticnih drivera.

No instalacije se oduzila i "loading" bar je stao na nekoj 1/5 i tako sam cekao dobrih 10min dok odjednom nije pisalo finish.

No imao sam sto vidjeti,control centra vise nema,physx nije instaliran a sama instalacija je bila zavrsena veoma netipicno s obzirom na tok na prijasnjim verzijama.

Dolazim do zakljucka da je problem bio u instalaciji physixa koja je pomutila i control centar.

Dalje, instaliran manualno fiziku i brisem drivere, cistim ih diks sweeperom, pocinjem nakon restarta ponovno instalirati nove drivere i instalacija prolazi kako i treba.

Zakljucak: Sjebali su sa fizikom koja se instalirava sa driverima. bahhh

extremepc je offline   Reply With Quote