Citiraj:
Autor geniusboy
ljudi komentiraju nešto o čemu nemaju blage veze niti su ikada vidjeli što ti strojevi mogu.
|
Cemu generaliziranje, otkud mozes znati sto je netko drugi probao/jos uvijek koristi?
Citiraj:
Druga stvar. Ove šeme s ciljanjem na publiku "nekompjuteraša" te onih koji samo žele nešto za provjeriti mail i surfati malo mi baš ne drži vodu. Jer ti za taj šit i onako trebaš Mac ili barem neki PC kad ga moraš syncati, update-ati, prenjeti slike i slično.
|
Tocno, ali ce ljudima sluziti kao fancy dodatak. Siguran sam da ce im prodaja ici sky high, ako ni radi ceg drugog, onda radi hypea.
Citiraj:
Ne znam, ali ukoliko se od Apple-a ne pojavi još jedan pošteni tablet morat ću konstatirati da sam u tom segmentu potpuno razočaran i smatram da će ih ako ikad izađe Microsoft Courier doslovce pokopati, ali onako totalno.
|
iPad i Courier po ovom sto ja mogu vidjeti nemaju veze jedan s drugim...
Citiraj:
Iako mi je teško reći da će Microsoft u nečemu pokopati Apple, ali ako ovako nastave, nisu ni daleko od toga.
|
Zapravo M$ i Apple nisu toliki rivali. Sto bi uopce znacilo "pokopavanje"?
Citiraj:
Još mi nije jasno što su toliko dugo razvijali i pripremali taj iPad kad je to uvećani iPhone?? Šta je bilo tako teško uvećati iPhone??
|
Marketing.
Citiraj:
Teško mi je to reći, ali mislim da je iPad totalni promašaj.
|
Slazemo se, kao i vecina ekipe na ovoj temi. Ono sto takodjer vrijedi spomenuti jest da je taj uredjaj promasaj iskljucivo NAMA. Djedici iz US of A, koji voli citati knjigice na fancy uredjaju ovo ce biti pun pogodak.