Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 07.02.2010., 21:29   #283
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
da , slazem se s ovim gore , skoro sve isto je kod mene , 11/09 prikljucenje , cak mi je brzina malo veca (3.42, preko wi-fi laptop ) , programi rade kak treba , snimalica isto . Fon najmanje koristim al radi kak treba .
Slika na nasim programima je dosta dobra , na stranim je tak-tak .
Za prebacit s programa na program treba 4 sekunde dok pocne tec slika i zvuk.
U postavkama se moze namjestiti omjer slike - 16/9 ili 4/3. Pretpostavljam da vecinu programa salju u 4/3 ali eto bar postoji opcija
Sam motorolin uredaj preko kojeg ide tv je spartanskog izgleda sto je ok , ali ima ono bitno : HDMI izlaz , i opticki izlaz(ima i scart mislim mozda i komponentni, jel, to se podrazumijeva). Meni oboje ko naruceno, buduci da sam spojio u reciever kucnog kina . Znaci zvuk ide u sam tv hdmijem a kada je neki filmic ili tekma , upalim i zvucnike .

nedostaci ... pa neznam jel nedostatak , ocekujem Hd programe . Ako ih ima tcom i bnet, moze i iskon. Imam kvalitetnu telku i hocu i takve programe.

drugi nedostatak ,koji bi mogao biti major nekim ljudima : kad saljem neki file veci , neki veci fajl znaci preko 10mb , zna sve otici kvragu.doslovno.internet rikne , sve stane . pa malo pricekas , minutu dvije , pa krene opet.tako da to izbjegavam , nije do msna , saljem preko skypa dosta cesto i to se desava.Ili recimo kod uploada youtube clipa , ili clipa na fejsbuk , filmic neki.Mislim da sam probao i ugasiti tv, reko mozda to ima veze , isto se dogada.Ne igram online , neznam jel bi to smetalo kod tak neceg. Igrao sam doduse bas nedavno AvP3 demo na netu , cak je dobro radilo , nije stekalo. ko ce ga znat.

jos mi je palo na pamet ono sto je i kod tcoma : nije mi bas jasno sta ce ljudi koji imaju vise tva doma.Kao stoje gore covjek rekao , mozes razlicitim kablovima na vise telkaca , ali jedan daljinski imas , cak i da nabavis neki unirvezalni ak se moze uopce , svugdje ce biti isti program.meni to ne smeta jel sam solo , cak i da imam vise telkaca nebi mogao gledati dva razlicita kanala odjednom , al neka obitelj, neznam ...

primjetio sam da se ovdje dosta spominje ona carnet opcija , a manje mi punokrvni iskonaši pretpostavljam da dosta problema koje ljudi prijavljuju poticu od toga da kad je vise ljudi prikljuceno na to carnetovo onda to postane usko grlo ... razumljivo.

sve u svemu, tko razmislja o 3u1 rjesenju , preporucujem iskon.

eh da : jedan racun mi nije dosao sad ovaj za prvi mjesec
kaj je to , jedna Mjesec u godini imam happy month pa ne placam?
otisao na moj.iskon , izvadio si pdf racuna i platio netom ..

Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 07.02.2010. u 22:01.
Hrvoje xyz je offline