Ukratko:
Na potpuno novu konfiguraciju (vidi u avataru) prvo je išla Vista (32 bitna) i sve je radilo dobro. Nakon toga išla je potpuno nova instalacija Windows 7 Ultimate (64 bitna) iz razloga što sam htio iskoristiti svih 4 Gb memorije i ostale prednosti 64 bitnog sustava. Međutim, neki 32 bitni programi poput SuperC-a nisu radili ili nisu radili dobro. Odlučio sam se za prelazak na 32 bitni OS i stavio sam Window 7 Ultimate (32 bita). Tu počinju problemi.
Instalacija Windowsa 7 prođe savršeno, sve super.
Instalacija drivera za matičnu prođe savršeno.
Međutim, instalacija ATI Radeon drivera mi nikako ne prolazi!
(Naziv file-a: 10-1_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu).
E sad, problem je utoliko misteriozniji što mi je ISTI driver na Vista (32 bit) i na Windows 7 (64 bit) prošao savršeno.
Međutim, od kada sam napravio frišku instalaciju W7 (32 bit) ovaj se gospodin više ne želi instalirati. Da stvar bude gora, instalacija čak i prođe, komp se čak i restarta, ali u folderu: C:\Program Files\ATI Technologies
nema ničega! Prazan folder.
I naravno, sukladno tome ne mogu uopće pokrenuti Catalyst kontrolni centar ni ništa.
Gdje sam pogriješio?
Napomena za eksperte:
Kada sam na potpuno novo računalo instalirao prvi OS (Vista 32 bit) sve je prošlo super. Nakon toga radio sam instalaciju W7 64 bit i to je prošlo savršeno, a kreiran je i "windows.old" folder. Nakon toga radio sam instalaciju W7 32 bit i kod instalacije sam pobrisao sve particije na disku na koji stavljam OS (imam 2 diska). Jesam li tu nešto zeznuo? Ja vjerujem da nisam, ali tko zna...
Dakle, kada sam pobrisao te particije i ostavio OS-u da se instalira na disk bez particija (tada nije čak napravio ni sistemsku particiju, pretpostavljam da se sistemska particija napravi samo u slučaju particioniranja diska na više particija) instalacija je opet prošla uredno.
No nikako ne mogu instalirati Catalyst paket. Zapravo, on se instalira ali ne mogu pristupiti upravljačkim programima Catalysta niti mijenjati rezoluciju na monitoru niti išta.
Gdje je kvaka?