Prije svega da kažem da sam pročitao teme tu na forumu i na drugim forumima. Problem sa zvukom je jako česta pojava u win7 i ništa od savjetovanih stvari mi nije pomoglo. Stavio sam dakle win 7 na jednu konfiguraciju A939 3500+, 2 GB rama i ECS ploča sa realtek integriranom zvučnom. Sve radi dobro, a zvuk nikako. Poskidao sam nekoliko drivera koji su se preporučali i drugima su riješili problem ali zvuka i dalje nema. Kad pustim zvuk ekvilajzer pokazuje kao da svira. Ploča ima zadnju verziju BIOSa (iako je i to bilo dosta davno), isprobano je više verzija drivera, zvučnici su novi...
Ostaju mogućnosti da možda još nešto treba napraviti u samim win po kojima se baš i ne snalazim ili da za tu zvučnu nema nade da proradi. Kupio bi neku zvučnu , ali sad više nisam siguran da bi i to riješilo problem. Da li je netko imao takav problem koji nije moguće riješiti softwareom i da li bi neka novija zvučna mogla biti rješenje? Glupo mi je kupovat karticu ako starija ploča zbog biosa radi probleme...