Citiraj:
Autor Xenon
naručio sam 3D carnet paket sa WLAN modemom da bi mi čovjek koji donosi papire na potpis reko da carnet korisnici ne mogu dobit WLAN modem-ruter nego samo žićani WTF ?
|
Ja iam carnet i jedina opcija za wlan je jednokratno kupit kod njih neki linksysov wlan router,419 kn je,jucer sam ga uzeo.
EDIT: Nevjerojatno koje su to lopine.Prvo su mi rekli da mogu uzet wlan router i mjesecno placat 9 kn vise,dođem tamo,i veli zenska da ne mogu. Reko ja,aj dobro,platit cu 419 kn i router je u mom trajnom vlasnistvu. Vracam se doma i u autu gledam malo kutiju,pise router WITH usb adapter..Doma otpakiram kutiju(nije bilo nikakve ''sigurnosne'' naljepnice na njoj,dakle nisam mogao znat jel ju netko otvarao prije mene,kad ono ŠOK!
USB-a nema,a sto je najzalosnije,ima onaj USB produzetak,mali kabel,il kako se to vec zove. Nazovem je sluzbu za korisnike,i mene tip pocne uvjeravat da sam ja krivo procitao,da je to nemoguce itd.
A na jednoj stranici kutije pise ''Contains router and usb adapter''
I fraer kaze bezobrazno da onda ne zna,ja kazem hvala lijepa i poklopim. Sta da radim? platio sam 419 kn router a na nabavi je najjeftiniji 300,ali je nedostupan, ako platim nesto onda i ocekujem to sto sam platio!