The Men Who Stare at Goats [2009]
A šta reć o filmu koji počima s čovjekom koji ima psihičke moći. Uglavnom toliko je bizaran i glup da je na kraju smješan. Mislim radnja je sranje, glumci odlični da nema
K. Spaceya i
G.Clooneya nebi ga ni upalio. Uglavnom pogledati jedino ako se nadate da je dobar
Ocjena 4/10
Duplicity [2009]
Industrijska špijunaža, 2 agenta na tajnim zadacima, misija otkriti tajno oružje i obogatiti se. Uglavnom vrlo dobra priča, odlični
Clive Owen i Julia Roberts (iako mi je jako antipatična), i naravno neizbježni boss
Tom Wilkinson. Stvarno film mi je odličan bio za gledat, niti malo dosadan, lijep slpet okolnosti. Vrijedi pogledat.
Ocjena 8,5/10
__________________________________________________________________________________
EDIT
Ja tebe ne kužim, film je temeljen na tome da vlade pokušavaju imati paranoralnu vojsku Rusia vs SAD. Skrkaju masu love na treniranju budala koji je vidio sunce pa su se učinilo, i naravno nitko od njih nema moć. Osim što je u filmu pokazana velika volja zatupljivanja novih vojnika i trošenja para, nema ništa što bi ukazivalo na dobar uradak. Ovdje jedino mogu uzeti sarkazam američkih vojnih programa barem ovih kojih svijet vidi kao referencu, ali ništa dublje tu nema. BTW prosijetli me ako ima nešto spektakularno.
* koristi EDIT ili PM