View Single Post
Staro 06.02.2010., 10:21   #11005
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Jumperrr Pregled postova
ista stvar i kod mene, isto gtx295 isto win7x64, ni cod4, ni cod6 ne lagga, no samo cod2, btw probao sam na xpu tamo je sve normalno lokam 500dim itd.
Pogledaj post iznad tvog ( 11001#) to je riješenje mog problema bilo i svaki put kad reinstaliram windowse moram to napraviti i onda radi super.

Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
kaj se tiče ovog lagga: pokrenite igru i onda minimajzajte, u task manageru nađite proces od cod2 mp, desni klik na njega i set afinity. Tamo će biti opcija da igra runna na 2 jezgre (meni po defaultu baca na 1 jezgru) i svaki put prije igranja to napravite i trebalo bi biti ok.
Prvo saznaj što je lagg a onda što fps drop na što ti mislis vjerovatno, ako ne ispravi me.
Snaga procesora ne može utjecati na laggove u igri tako da ti ovo pada u vodu.

Citiraj:
Autor dtrixxx Pregled postova
Naravno da ce vam lagat,mozes imat i 2x gtx295 jer je razlika od izlaska igre i win7 5 godina, najbolje je igrat na win xp... vista i win7 narusavaju fps za ~ 30%.
ROFL
Daj još jednom pročitaj svoj post, naravno da će vam laggat jer igrate na win7 ?!??! Kaj je tebi ? Razlika u fps-u je maxxx (vjerovatno nije ni tolika) 10-20 fpsa ( s time da pričam o najvišim mogućim detaljima uključenim i FPS-s oko 250 ).
kasko je offline   Reply With Quote