Citiraj:
Autor Jumperrr
ista stvar i kod mene, isto gtx295 isto win7x64, ni cod4, ni cod6 ne lagga, no samo cod2, btw probao sam na xpu tamo je sve normalno lokam 500dim itd.
|
Pogledaj post iznad tvog ( 11001#) to je riješenje mog problema bilo i svaki put kad reinstaliram windowse moram to napraviti i onda radi super.
Citiraj:
Autor thuNdeR
kaj se tiče ovog lagga: pokrenite igru i onda minimajzajte, u task manageru nađite proces od cod2 mp, desni klik na njega i set afinity. Tamo će biti opcija da igra runna na 2 jezgre (meni po defaultu baca na 1 jezgru) i svaki put prije igranja to napravite i trebalo bi biti ok.
|
Prvo saznaj što je lagg a onda što fps drop na što ti mislis vjerovatno, ako ne ispravi me.
Snaga procesora ne može utjecati na laggove u igri tako da ti ovo pada u vodu.
Citiraj:
Autor dtrixxx
Naravno da ce vam lagat,mozes imat i 2x gtx295 jer je razlika od izlaska igre i win7 5 godina, najbolje je igrat na win xp... vista i win7 narusavaju fps za ~ 30%.
|
ROFL

Daj još jednom pročitaj svoj post, naravno da će vam laggat jer igrate na win7 ?!??! Kaj je tebi ? Razlika u fps-u je maxxx (vjerovatno nije ni tolika) 10-20 fpsa ( s time da pričam o najvišim mogućim detaljima uključenim i FPS-s oko 250 ).