S obzirom da ste podijeljeni oko Acera, a i ja sam gledao neke recenzije, koje su jednako tako podijeljene.. a onda idem ipak na LG. Njemu jedino kaj sam vidio da prigovaraju je kaj nema podesivi stalak po visini, i kaj nema zvučnike... a ni jedno ni drugo mi ne treba. Monitor-zvučnici su i tak fuj kvalitete, a visinu stalka ne podešavam.. samo spustim/dignem stolac pa tak podesim

I naravno da svi prigovore TN matrici, al s tim sam se pomirio.. za mene bu dobra, i radije imam 2x 23" nego jedan skupi od 23", jer fakat mi ne treba. Isto tak, opremu za kalibraciju nemam, nego mogu napikavat "odokativno", a onda mogu ostavit i tvorničke postavke, jer nemam dobro oko baš

Dakle Acer i da kupim, ne bi ga kalibrirao baš nešto...
Ali evo, hvala na maloj raspravi napokon
Btw, LG sam već krenuo naručiti jučer popodne, ali dućan radi do 17h i ne radi vikendom, pa čekam ponedjeljak... Pa se još možete sjetiti nekog prijedloga, al mislim da se nebum više puno predomišljao.
Sad čekam 9:30 da zovnem drugi dućan za Samsung F3 od 1TB, pa da napokon riješim i problem manjka slobodnog prostora na diskovima, jer sadašnjih ~1,5TB više nije dosta..