Citiraj:
Originally posted by Bruno_Rv
Znaci isto smo procitali,a slicno smo kuzili. Imam samo jednu primjedbu na tvoj komentar. Sta nije bolje da je testiraju sto vise i jace tako da mi obicni smrtnici imamo bolji uvid u kvalitetu odredjene kartice?? Naravno,pod uvjetom da je grupa koja to testira vjerodostojna sa svojim testovima. Ja govorim opcenito a ne samo o toms hardware,jer cujem da su uobrazeni do besvjesti.
P.S. Ovo je samo rasprava,nikakva ljutnja de dolazi u obzir jer dolazim s palicom ako neko zapocne neku svadju. (ovo pisem za svaki slucaj )
|
To što ti tražiš je onako kako bi trebalo biti. Ali nažalost nije iz ko znakojih razloga.
Teško je nači pošten site koji bude to sve odradio pošteno i bez nekih svojih interesa u tome. Očigledno je da velika večina njih radi na principu "kuverte" i to se zna. Tako sve te testove se treba i mora uzimati sa zadrškom jer nisu objektivni. Evo pogledaj samo testove ovdje. Svi znamo da PCE nije neki tamo sajt koji radi testove i dobije "kuvertu" ako proglasi neki komad hardwera odličnim a opet ima dosta kritika od upotrebljenih testova do možebitne priveženosti određenog recenzenta određenoj firmi (ne iz razloga "kuverti" nego eto tek tak na osobnoj razini).