View Single Post
Staro 05.02.2010., 15:45   #4811
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa invazija još traje AFAIK
Baš tako, dakle ne gledaš američke filmove od 90. na ovamo. Kak ti se onda provukao Fight club nije mi jasno.

Citiraj:
Znači opet se vataš za slamku, ratana tematika sigurno je temeljena jedinm dijelom na Iraku/Iranu i sl.
Naravno da je utemeljena na Iranu. Perzija je današnji Iran.

Citiraj:
Jesi gledao uopće Američke filmove o Vijetnamu ?
Da, jesam. I? Ima ih raznih, od antiratnih do proameričkih.*

Citiraj:
Drago mi je ali ako se u ovom filmu ne primjeti doza proAmeričkog sranja onda nije nigdi
Zanimljivo je kako su svi kritičarčići to primjetili nakon što je netko prvi to rekao. I od tad se toga svi drže ko pijan plota. Po tvojoj logici je onda Avatar protuamerički film, ali oh, da, ti ne gledaš SF. Jebga. Al znaš iznijet sud o filmu bez gledanja. To su već nadprirodne sposobnosti.

Citiraj:
Sigurno nebi primjenio masu top shiney glumaca, slowmo i sl, ali to je samo moja misao. Ostavio bi sve one usklike slobode i hrabrosti, This is Sparta
Dakle ti bi od epskog povijesnog spektakla napravio socijalnu dramu o Leonidinom ujaku koji je izbjeglica iz Atene, nema nogu i jedno oko te jedva krpa kraj s krajem. Nedo bog da bi imao specijalne efekte. Snimao bi s miniDV kamerom a glumci bi ti bili naturščici.

Citiraj:
Opet ti prstom u govno, svaki događaj se uz pravilo postaljenu scenu može prišit na nečiju stranu.
Baš tako. To je ono što ti radiš.*

Citiraj:
Usotalom vi ste bili tamo pa znate kako je bilo, šta ja sada trebam ispravljat povjest.
Ja samo znam da je bitka kod Termopila stvaran događaj. I svi znaju za to, povijesna činjenica. I po njoj je napravljen strip. I po njoj je napravljen film.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F