View Single Post
Staro 12.11.2004., 16:52   #9
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
ma smješna je njihova umišljenost i podizanje samih sebe u nebesa, te debilne izjave tipa: "mi nismo kao svi drugi,mi smo najbolji"....zato je isus taj dio i bold-ao

Grubi prijevod (ako možda nekom tako više odgovara) :

"Međutim MI ćemo to napraviti sa SVOJOM uobičajenom pozornošću na detalje i uzeti vremena za pravilnu (detaljnu) procjenu. Ne zato što MI nemožemo požuriti sa recenzijom i biti kao svi ostali. ( ) MI ćemo uzeti vremena da napravimo stvar kako treba zato što POTROŠAČ ne zaslužuje manje. "

dakle klasično....JA , JA ,JA najbolji prije svih.....svi ostali su smeće itd.

samo još jedan dokaz da je tom's ništa drugo nego veliki plaćeni oglas koji radi takozvane "consumer review's" u kojima su glavni testovi sandra i pcmark.....a pošto im očito nvidia i ati nisu neko vrijeme poslali kuvertu...sad su se malo uznemirili pa prenemažu
Znaci isto smo procitali,a slicno smo kuzili. Imam samo jednu primjedbu na tvoj komentar. Sta nije bolje da je testiraju sto vise i jace tako da mi obicni smrtnici imamo bolji uvid u kvalitetu odredjene kartice?? Naravno,pod uvjetom da je grupa koja to testira vjerodostojna sa svojim testovima. Ja govorim opcenito a ne samo o toms hardware,jer cujem da su uobrazeni do besvjesti.
P.S. Ovo je samo rasprava,nikakva ljutnja de dolazi u obzir jer dolazim s palicom ako neko zapocne neku svadju. (ovo pisem za svaki slucaj )
spawn je offline   Reply With Quote